Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ginkoo

dlaczego jest taka nienawiść miedzy regionami polski??

Polecane posty

Gość ginkoo

nie wiem jak to nazwać ,rece opadają,bo co tu komentować na innych forach --- ''górnicy zgineli i co z tego''? ''znowu ci j... górnicy'' no takie tematy!!! wiem,ze śląsk lubiany nie jest,ale zeby drwić a nawet się cieszyć,bo to na śląsku .....chryste panie

nie zauwazylem jakiejs wiekszej wrogosci... a te wypowiedzi to nic nowego... ktos powiedzial ze gdyby oceniac poziom spoleczenstwa po wpisach na forach internetowych to bylaby tragedia...

Gość zanka
te wpisy są wyrazem głupoty dzieciaków wchodzących na forum.... Bardzo jest mi przykro z powodu tego wydarzenia - uważam, że powinniśmy wszyscy pomóc tym, którzy teraz tak bardzo cierpią... :-(

Gość babkaaaaaa
myślę, że to nie wrogość między regionami, tylko miedzy pewnymi kategoriami ludzi , które istnieją niesty w każdej społeczności, a charakteryzują się niskimi pobudkami, nizbyt rozwnietym intelektem i szczątkową wrażliwością emocjonalną...

Gość pomarańczowoniebieska*
jeżeli chodzi o nienawiść między regionami to jeszcze się z nią nie spotkałam, moze jest jakaś pomiędzy pewnymi grupami regionalnymi ale żeby region regionu to ni mi o tym nie wiadomo. a jeśli chodzi o górników, to wydaje mi się, że te odzywki sa z jednego powodu: jak coś się stanie czym jest głośno w prasie to topiki na ten temat rosną jak grzyby po deszczu. podobnie było ze śmiercią papieża...nie można swoich myśli, opini zebrać na jednym? musi co godzinę powstawać nowy topik na ten sam temat? przykro mi z powodu tego co się wydażyło na śląsku ale też drażni mnie to jak co chwile widzę kolejny topik ze świeczkami..powstał jeden to można tam świeczki palić a nie co chwilę zakładać nowy.