Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość menonmena

Preparat na blizny po trądziku ...

Polecane posty

Gość menonmena

Witam:) chciałabym się dowiedzieć czy znacie jakieś przetestowane i skuteczne preparaty po których znikaja blizny po trądziku? z góry dziękuje za wasze opinie i nazwy preparatów ;) P.s. Jak znacie ceny to też podajcie :)

Gość kasia.w
cepan -15zl ,contratubex-35zl

Gość menonmena
Czytałam o nich ale nie sa takie skuteczne jak je reklamują ;/

Gość a właśnie że
podobno cepan jest skutecznym lekiem na blizny stosowałam i poprawiło się ale nie mam cierpliwości żeby się tym smarować na tyle na ile by było trzeba, podony efekt da cebula rozsmarowana na twarzy(ile kosztuje kg nie wiem), tego też nie próbowałam..poza tym sa traz zestawy do domowej mikrodermabrazji...myślę o tym wciąż..a ceny wahają się chyba od 30 zł do ponad stówy, u kosmetyczki kilka razy więcej, bo nie są to zabiegi jednorazowe, ale sie za dokładnie nie orientuję, poza tym moim zdaniem dobry był krem sorayi na blizny potrądzikowe, stosowałam z cepanem wiec obiektywnej oceny skuteczności nie mogę dokonać. Swoją drogą zastanawia mnie skuteczność preparató do domowej mikrodermabrazji..a i jeszcze w telezakupach można kupić podobno rewelacyjny krem ze ślimaka na blizny chyba 200 zł kosztuje, albo więcej