MerkuT 1 Napisano 2 godziny temu Mieszkam tu od 19 roku zycia XD Piekne chmury wow https://ibb.co/JFw0g2C5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cytrynowysorbet 0 Napisano 2 godziny temu A ja od 5 w Rosji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 1 Napisano 2 godziny temu W Moskwie? To dobrze, chyba nie wracasz do Polski xD Ja moglem z mama jechac teraz do kolobrzegu i z babcia na grzyby, ale.wole sobie dac spokoj, niestety Przykro mi babciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cytrynowysorbet 0 Napisano 2 godziny temu Piękna pogoda taka pochmurna i deszczowa.......... Rzeczywiście słońce świeci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cytrynowysorbet 0 Napisano 2 godziny temu Nawet rodzina cię nie kocham bo non stop masz nos w telefonie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cytrynowysorbet 0 Napisano 2 godziny temu Anglia a Kołobrzeg.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 1 Napisano 2 godziny temu No rano w poludnie padalo xD No piekna i ten wiatr Szkoda ze nie ide za miasto lezec i sie opalac, tylko na saune i do miasta xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 1 Napisano 2 godziny temu No mam bo jestem sam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cytrynowysorbet 0 Napisano 2 godziny temu KłamczuSZKA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cytrynowysorbet 0 Napisano 2 godziny temu Jesteś sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 1 Napisano 2 godziny temu Jestem facetem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 1 Napisano 2 godziny temu Zaraz na saunie bede lezal, wiec ci nie odpisze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cytrynowysorbet 0 Napisano 2 godziny temu I nie musisz, już wszystko wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 1 Napisano 2 godziny temu Spoko Musze sie umyc i wylezec w sauna parowa i finska xD Mam dobre szampony i trzeba korzystac ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 25 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, libbi_sztisel napisał: Wy nadal tu pitolicie głupoty a ja zrobiłam przypadkiem zajebisty obiad Dlaczego przypadkiem? Upuściłaś coś nad garnkiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 25 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, libbi_sztisel napisał: Makaron z kurkami miał być standardowy ale miałam jeszcze papryczkę chilli w lodowce dorzuciłam i wyszly kurki na ostro nawet spoko Sprzątanie lodówki najlepszym generatorem przepisów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 476 Napisano 1 godzinę temu Przez Krzysia i Libeda policzyłam, nad iloma morzami w życiu byłam (z tym, że jedno to tak naprawdę jezioro) i zrobiłam rachunek sumienia, z nad ilu zerkałam na kafeterię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Pisdojewna 0 Napisano 57 minut temu Hej. Rodzice zabrali mnie dziś do lekarza, żeby poradził coś na moje luzy. Będę brała leki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 208 Napisano 56 minut temu 3 minuty temu, ZłyKróliczek napisał: Przez Krzysia i Libeda policzyłam, nad iloma morzami w życiu byłam (z tym, że jedno to tak naprawdę jezioro) i zrobiłam rachunek sumienia, z nad ilu zerkałam na kafeterię Pisałaś tu niedawno, że lubisz sobie podczas urlopu popatrzeć co się dzieje na forum więc stawiam, że będąc nad wszystkimi morzami w tym jednym jeziorem, zerkałaś na Kafeterię. Jeśli jest inaczej to albo wtedy kłamałaś albo teraz nie piszesz prawdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 476 Napisano 53 minuty temu 1 minutę temu, murb napisał: Pisałaś tu niedawno, że lubisz sobie podczas urlopu popatrzeć co się dzieje na forum więc stawiam, że będąc nad wszystkimi morzami w tym jednym jeziorem, zerkałaś na Kafeterię. Jeśli jest inaczej to albo wtedy kłamałaś albo teraz nie piszesz prawdy. Nie wiem, jak ci to powiedzieć, ale wyjeżdżałam z Polski jeszcze zanim poznałam kafeterię P.S. Jesteś stalkerką bez 5 klepki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cytrynowysorbet 0 Napisano 52 minuty temu Skoro jedno konto pisze jaka może być prawda ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cytrynowysorbet 0 Napisano 52 minuty temu 4 minuty temu, Klaudia Pisdojewna napisał: Hej. Rodzice zabrali mnie dziś do lekarza, żeby poradził coś na moje luzy. Będę brała leki. Dramat jakby ludzie leków w życiu nie brali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 208 Napisano 50 minut temu (edytowany) 3 minuty temu, ZłyKróliczek napisał: Nie wiem, jak ci to powiedzieć, ale wyjeżdżałam z Polski jeszcze zanim poznałam kafeterię P.S. Jesteś stalkerką bez 5 klepki Nie wiem jak Ci to powiedzieć, ale na tym forum można napisać wszystko, co tylko człowiek sobie wymyśli. Edytowano 48 minut temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 190 Napisano 47 minut temu Teraz płaska decha będzie miesiącami wszystkich przekonywać że z domu kiedykolwiek wyjeżdża nad wody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 712 Napisano 45 minut temu 7 minut temu, ZłyKróliczek napisał: Nie wiem, jak ci to powiedzieć, ale wyjeżdżałam z Polski jeszcze zanim poznałam kafeterię P.S. Jesteś stalkerką bez 5 klepki A może raczej baczną obserwatorka rzeczywistości? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 208 Napisano 45 minut temu 5 minut temu, ZłyKróliczek napisał: P.S. Jesteś stalkerką bez 5 klepki P.S. Przypominam, że ktoś tu biegał po forum z nickiem "pomoc psychiatryczna". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 476 Napisano 44 minuty temu Przed chwilą, murb napisał: P.S. Przypominam, że ktoś tu biegał po forum z nickiem "pomoc psychiatryczna". Traktuję cię obecnie jak psychiczną, z którą przepychanie się, robi się zatrważająco creepy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 208 Napisano 43 minuty temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: A może raczej baczną obserwatorka rzeczywistości? Klepki mi brak. Są tacy, którzy wiedzą lepiej. Diagnostyka forumowa w pełnym rozkwicie. Ale z newsów - pan Hefner przedstawił warunki przeproszenia mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 190 Napisano 43 minuty temu 18 minut temu, ZłyKróliczek napisał: Przez Krzysia i Libeda policzyłam, nad iloma morzami w życiu byłam (z tym, że jedno to tak naprawdę jezioro) i zrobiłam rachunek sumienia, z nad ilu zerkałam na kafeterię Ewentualnie jest tak że poruszasz się na wózku i ojciec cię zawozi gdzieś po czym siedzisz w pokoju cały czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 712 Napisano 42 minuty temu 1 minutę temu, murb napisał: P.S. Przypominam, że ktoś tu biegał po forum z nickiem "pomoc psychiatryczna". To tylko "żart", ewentualnie "głupota" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach