Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulux

odpowiedzcie prosze- standardowe pytanie

Polecane posty

Gość lulux

Hej, kochalam sie jeden dzien przed wystapieniem krwawienia z odtsawienia (boje sie, bo nie ufam przerwie 7 dniowej ;() okres wystapil i teraz drugi normalny. czy jest mozliwosc, abym jednak byla w ciazy??

Gość hero
nie ma możliwości. Pozdr.

Gość lulux
ok, dzieki. a ta przerwa na pewno jest bezpieczna? przeciez nie biore tabletek az 7 dni! czyli jezeli tamto zdarzylo sie jeden dzien przed krawieniem na pewno nie bylo mozliwosci? dziekuje za odp

A umiesz czytać co jest napisane w ulotce? Dlaczego wierzysz anonimowym ludziom w necie ,a a nie ulotce stwooroznej przez producenta?

Gość lulux
bo tego nie rozumiem. dlaczego nie bierze sie 7 dni i nic sie nie dzieje, tzn. nie zachodzi sie w ciaze. wiem, ze jest napisane, ale ja chce poznac opinie innych (np. Twoja) czy mam sie czego obawiac..skoro na drugi dzien wystapilo krwawienie i po miesiacu tez...

Lulux ja dostaje krwawienie zawsze 4 dnia i do tego dnia zawsze się kocham z chłopakiem bez zabezpieczenia i dzidzi nie ma.Podczas przerwy 7dniowej także jestes zabezpieczona (na 100%)

Gość lulux
a w ogole jesli chodzi o fizjologie itp jest mozliwe zajscie w ciaze jeden dzien przed krawieniem? czy to krwawienie by wystapilo gdybym wtedy zaszla w ciaze? pozdr.

Gość lulux
wiem, ze ryzyko przy tabletkach w ogole jest minimalne. ale jesli zaszlabymw ciaze jeden dzien przed krwawieniem to czy to krwawienie by wystapilo? pozdr

Gość pszczolka_z_listopada
wystąpiły by plamienia nie normalne krwawienie

Gość dziecko drogie
skoro nie ufasz tabletkom anty ani ginekologowi, to zostaw seks do czasu aż dorośniesz.

Gość blarg
dlugo nad tym myslalas? (do post wyzej 'dziecko drogie')