Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kuku

dzis mija mój 4 dzien bez papierosa a paliłam 10 lat

Polecane posty

Gość no nieeeeee
grayuluję! to kiedy teraz zapalisz? ;)

Gość zapominajka wieczna
ja palę od ponad 7 próbowałam rzucać chyba setki razy i nigdy nie wytrzymałam dłużej niż 2 dni :O powiedz mi jak Tobie się to udało ?

pierwszy raz próbowałam z 2 lata temu rzucic, taz dnia na dzien,ale po dwoch dniach dalej zaczełam palic :( Teraz wynalazłam dla siebie lepszy sposób. Przez 2 tyg redukowalam ilosc papierosów az doszlam do 2 dziennie. A 4 dni temu nakleiłam plaster niquitin. Tam pisze ze trzeba 1 poziom plastra naklejac przez 6 tyd,ale ja chce juz kolejny poziom (ten gdzie jest mniej nikotyny) przylepic sobie juz pojutrze. Te plastry naprawde dzialaja :)

Gość tymi studiami
zapal sobie a co bedziesz sobie załować?????/ mmmmmmmmmmmmmmmm a ja sobie pale ale przyjemność i tak nie wytrzymasz długo

a po drugie zadziałała na mnie myśl ze jak bede palic paczke dziennie, to od stycznia (bo wtedy ma wejsc podwyzka na papierosy) wydam ponad 400 zł miesiecznie tylko na moje fajki, szok

aha, no i nie mam zwiększonego apetytu. Jem tyle co zawsze:)

Gość tymi studiami
a co jej sie udało??? gówno sie udało!!! to żaden wyczyn uda jej się jak powie że nie pali rok!!!!! 4 dni to nic!!!!!

Gość tymi studiami
a jaki ty chcesz odczuwac zwiększony apetyt po 4 dniach???? zobaczysz jak po roku przytyjesz tak że odrazu dalej zaczniesz palic

tymi studiami --> ty najpierw nie pal chociaz przez 4 dni a pozniej pogadamy, co ?:) Wiem ze to nie za długo,ale naprawde jestem domna ze mnie teraz nie ciagnie do fajek. Jednak co motywacja to motywacja

Gość tymi studiami
także kuku wszystko przed Tobą!!! przygotuj sie na najgorsze pierwsze 2 miechy bedą decydujące

Gość tymi studiami
Ja chyba więcej wiem!!!!! nie pale 1,5roku a pliłem 15 lat tak więc wiem co mówie!!!Nie znasz mechanizmów działania uzaleznie, radzę w literature się zagłębic to pomaga!!!

Gość zapominajka wieczna
hmm mnie akurat nie powstrzyma od palenia kwestia wydawanych pieniędzy więc chyba spróbuję się ograniczac tak jak Ty bo zawsze jak rzucałam to chciałam od razu tzn nie palę od teraz i już !!! i oczywiście nigdy się nie udało :D

tymi studiami --> w sumie to bym sie nie ucieszyła jakbym troche przytyła ;) Robiłam juz wszystko zeby przytyc, a tu nic, dalej mam ta sama wage (od dobrych paru lat) :)

Gość tymi studiami
słuchaj kuku znajdż sobie w google strone "nie pale" i tam jest czat oraz duzo informacji na temat mechanizmów działania uzaleznień jak to poznasz to pomoze ci wytrwac jak i na czacie znajdziesz przyjaxnie wspierajacych ludzi w swoim dażeniu.

tymi studiami --> nie wiem czy naprawde wiesz wiecej czy tylko udajesz. naprawde nie palisz od 1,5 roku? to co to za dziwne hasło napisałes na samym poczatku, co? (\"19:40 tymi studiami zapal sobie a co bedziesz sobie załować?????/ mmmmmmmmmmmmmmmm a ja sobie pale ale przyjemność i tak nie wytrzymasz długo\")

Gość tymi studiami
to nie ja pisałem tylko przejełem nick bo poczatkowo chciałem się podszyć:)

ale tymi tekstami i tam mi humoru nie popsujesz :)

Gość tymi studiami

Gość tymi studiami
nie mam takiego zamiaru

Tez siem pochwale. Pod koniec pażdziernika minęło 4 lata jak nie palę. Paliłem gdzieś z dwadzieścia lat.

Gość gość
wszystkim rzucającym życzę wytrwałości ! Ja paliłam 17 lat, później 8lat bez papierosa... rzucało się bardzo trudno, depresja, bezsenność, wszelkie objawy poza kaszlem palacza ale udało się na te cudowne osiem lat udało się. A teraz: znów, cholera! po śmierci bliskiej osoby powrót do nałogu na pół roku. Dziś jest 4-ty dzień jak nie palę, bez wspomagaczy- wóz albo przewóz. Nie jest łatwo ale przecież tyle czasu nie paliłam...i można było!!! Dam radę. Pozdrawiam Was.