Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

on24

Lista prawiczkow

Polecane posty

Tomciu nawet największa dama marzy o ostrym seksie z jakimś buhajem nic tak nie pociąga kobietę jak uwodzicielski facet, który da jej rozkosz i seksualne spełnienie :-)

zakamuflowana a nie jest tak?? podświadomie chcecie ostrego rżnięcia dlatego ciągnie was do tzw. uwodzicieli i słodkich drani tylko z nimi możecie dostać to czego chcecie

wydaję mi się, że jest tak :) o ile ten \"drań\" nie jest nim (draniem) za dnia tylko normalnym ułożonym facetem. śmieszy mnie określenie \"buhaj\" kuźźźwa :D:D

nie pożegnała sie nie wiem co jest może coś sie jej stało? ta jej nieobecnosc na forum i zero odpowiedzi na mejle jest dla mnie mocno podejrzana

Gość kocham cię A

a latem w sukienkach, z cyckami na wierzchu też Cię nie pociągają :O ? lubisz patrzeć na jpgi i ten tego :O ? może Tyś po prostu beztemperamenty jesteś ? _____________________________ i do przodu jestem dubi dubi da .... ♪♪

no zgadzam się, niektóre przesadzają zresztą nie od dziś wiadomo, że to co zakryte podoba się bardziej (znaczy bardziej działa na wyobraźnię) ale mnie nie chodzi o ocenę moralną.....tylko o to, czy Ci się na pewno podobają kobiety :O ?

dziewcze - to ja czasem nawet za kobietą się obejrzę :) jak jest nadzwyczaj ładna albo oryginalna na swój sposób. choć lubieżności nie ma w tym za krzty - laski mnie nie krecą. ps co to za stopka :D ;) ?

8 dni jak dobrze pójdzie już o 3 mi się przesunęło, byłoby 5. a taki tam kolejny etap w moim marnym żywocie :)

Gość kandydat nr1
jak brak jak nie brak :p

co robisz ? uczysz się, pracujesz ? może zmiana towarzystwa ? jesteś z P-nia? (jak tak to bym Ci dała namiary na fajnego, wiecznie chętnego :D, aczkolwiek także zdolnego do wyższych uniesień 22latka)

\"Dość łatwo wpadają Ci w oko dziewczyny.\" to do mnie? ;) btw czemu tyle postow zostalo usunietych? :o

Zakamuflowana - ale polecialy nie tylko posty arturo, ale innych tez.

dziewcze - na studiach pewnie kogoś poznasz ;) zmiana kręgu mnie zawsze napawa nadzieją. betonu - to nie wiem =/ szczerze to mnie też nie bardzo interesuje ;)