Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

on24

Lista prawiczkow

Polecane posty

Gość ja mam 23 lata i byłem w 2
główka pracuje :classic_cool: 🖐️. Masz 22 lata i jesteś prawiczek bywasz albo bywałas na f23, przeczytalem Twoja wypowiedx z 23 mogę nieśmialo sie domyślac kim jestes. ale Ty chyba dawna juz opuscialas nas zaAaAaacny krag na rzecz pachołków z f121:O ? Albo sie myle................... ps: nie mam górnej jedynki :classic_cool: 🖐️ (podszyw doskonały)

z f23 nigdy nie odeszłam, tylko zasiliłam pomarańczowe podziemia 🖐️; byłam na bieżąco z każdą większą aferą. jeśli chodzi o f121...to w którymś momencie zauważyłam, że oni tam mają hermetyczne środowiska podzielone na grupy (elyta, krętacze, nowi, nietrzymający z nikim)które rzadko kiedy ulegały wymieszaniu/ewe. na krótko i to pozwoliło mi być na forum, ale jednak obok i nie rzucać się w oczy :) (przynajmniej w jakimś stopniu). ps: a to wczoraj to przedokresowe smęty i nie należy ich traktować serio :P, jeśli chcę stulejarskiego klimatu wystarczy mi przejść na erotyczny gdzie efowcy niczym banici szukają schronienia :classic_cool: 🖐️ 🖐️

Gość ene dułe rabe
:classic_cool:

Los jak los, ale ja mam jeszcze fobie spoleczna (umiarkowana). Boje sie przebywac w takich miejscach, a jeszcze tanczyc? To juz jest nie do pomyslenia.

Oczywiście, trzeba przekonać się, czy ta, z którą zamierzam być jest odpowiednia na żonę. Nie znaczy to jednak, że mam \"wypróbować\" (poprzez bycie z nią) kilka dziewczyn/kobiet, jeśli np. już ta pierwsza wyda mi się \"w sam raz\".

Gość prawy nr któryś tam
3,4 miesiące czekania na seks... Tylko w sumie po co? Dla idei jakiejś? jak ja patrzę to z takiego długiego czekania tylko kłopoty wychodzą...

Ja na razie nie zamierzam miec zony, nie ma sie, co spieszyc ;) A Ty Anonimek ile masz lat? \"ak ja patrzę to z takiego długiego czekania tylko kłopoty wychodzą...\" to znaczy?

Gość MICHOL
BRZYTKI JESTEM I TYLE

Gość eeeeeeeeeeee tam

Gość Vi_niezdradzesie
Jezeli chodz o mnie to chce miec dziewczyne z kwiatuszkiem (potem zone) - nie chce miec lafiryndy, ktora dymalo przede mna 10 frajerow - nie interesuje mnie brudny sex, wypaczone trendy, liczy sie dla mnie prawdziwa milosc, sex ma byc dopelnieniem milosci, czegos pieknego w zwiazku. Oczekujac czegos szczegolnego i wyjatkowego od kogos - staram sie przestrzegac zasad takze co do mojej osoby - To moje dzikie prawo, moje zycie i moja wola jak chce zyc.

Gość prawy nr któryś tam
"Jezeli chodz o mnie to chce miec dziewczyne z kwiatuszkiem (potem zone) - nie chce miec lafiryndy, ktora dymalo przede mna 10 frajerow - nie interesuje mnie brudny sex, wypaczone trendy, liczy sie dla mnie prawdziwa milosc, sex ma byc dopelnieniem milosci, czegos pieknego w zwiazku. Oczekujac czegos szczegolnego i wyjatkowego od kogos - staram sie przestrzegac zasad takze co do mojej osoby " No i potem jak znajdziesz się skończy tak, że się związek rozpadnie bo miałeś jakieś marzenia i fantazje o wielkiej i wspaniałej miłości... Ale kto do cholery powiedział, że jak kogoś spotkasz to ma być odrazu wielka miłość? A skąd wiesz czy ona się Tobie nie znudzi za jakiś czas poprostu, charakterem się nie dopasujecie, wypali się wasz związek albo cokolwiek? Przecież to jest życie normalne, różne rzeczy mogą się zdarzyć, a Wy tu przedstawiacie jakieś wizje cudownej miłości i traktowania drugiego człowieka jak jakiegoś cudu... Wyobraźcie sobie co byłoby, gdyby was ktoś zaczął wielbić, uważać, że jesteście bez wad, traktować jak ósmy cud świata itd. Przecież byście szału dostali po czymś takim w dłuższym okresie... A poza tym co was do cholery obchodzi z kim babka wcześniej była? Kuźwa ja nie wiem czy kilka lat temu wiedziała o was i miała specjalnie na was czekać? Kuźwa dziewicę może jeszcze najlepiej hehh... Niestety nie ma atrakcyjnych 25-letnich dziewic muszę was zmartwić, mogą sobie takie gadać, że ktoś powiedział, że są atrakcyjne jednak dla 95% reszty męskiego społeczeństwa nie są i nie dlatego, że są dziewicami... Poprostu, gdyby były atrakcyjne dawno już nimi by nie były... Kurwa nie traktujcie kobiet jak nie wiadomo czego, sam jestem prawy, ale jak czytam jakieś romantyczne wizje to niedobrze się robi... I nie z tego powodu, że nie jestem uczuciowy bo jestem i to bardzo tylko dlatego, że jest to poprostu poszukiwanie wyimaigowanego sztucznego świata...

Gość prawy nr któryś tam
mało jest takich dziewczyn? Przecież takich dyskotekowych szmat wcale tak wiele nie ma... Ogromna większość jest normalna pod tym względem... A nie wiem wszyscy się tak uczepili tego jak psiego ogona

Gość prawy nr któryś tam
a jakbyś się przespał z 10 dziewczynami to kim byś był?

Gość taka co spala z 10 jest
po prostu latwa i puszczalska

Gość Jak ma 30 lat i 10 partnerow
Jak ma 30 lat i 10 partnerow, to nie jest zle? To i tak duzo, jeden facet na rok, to tylko swiadczy o tym, ze nie jest stala w uczuciach i szybko daje tyłka.

Gość prawy nr któryś tam
jakbyście mieli okazje to byście zaliczyli znacznie więcej panien niż 10...

Gość sie nie całowałem nawet
:O

Gość ja tu jestem
Niestety nie ma atrakcyjnych 25-letnich dziewic>>>bzdura:P

Gość ja tu jestem
A.......... >>> to dlaczego sie tu wpisujesz? to ma byc Lista prawiczkow :P

Gość ja tu jestem
a po co ci konkretnie dziewica???