Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

on24

Lista prawiczkow

Polecane posty

Gość stuletni pokurcz
los a co powiesz gdy kobieta mówi nie podobasz mi się a potem nie może oczu oderwać zadziałały czynniki..? :p

Gość trup
generalnie przeciętny mężczyzna nie ma szans na przeciętną dziewczynę, chyba że zadziałają czynniki albo samolot spadnie w okolicy

Gość Gotmf
"a co powiesz gdy kobieta mówi nie podobasz mi się a potem nie może oczu oderwać zadziałały czynniki..? " zmienila zdanie? Tak o? :o

Gość trup
kiedyś miałem już prawie mieć dziewczynę

Gość trup
ja kiedyś skakałem z okna (z parteru, więc może za nisko) ale nie pomogło na to by mieć dziewczynę tamta opcja była dawno i się nie złozyło

Gość trup
ja też ale po prostu robiłem różne rzeczy żeby mieć dziewczynę, ze by zaimponować albo sie przygotować do tego żeby móc mieć dziewczynę

Gość trup
alkohol jest niezbędny by mieć dziewczyne

Gość trup
alkohol i dobra prezencja siebie i taniec i samochód!!!

Gość gdg3
a jak ktoś jest Beta?

Gość krótki list do wieczności
gdybym miał dziewczynę to nie miałbym niemaniadziewczyny a miałbym wtedy maniedziewczyny wtedy mając dziewczynę męką straszną manie byłoby bo z niemania starszliwego a przepastnego jak robak wyszłaby dziewczyna ku memu mieniu jej i kim by ona była gdyby na manie moje pozwalała jeślie nie moją dziewczyną taką najmojszą ale z pustki jednak a nie z pełni oczekiwania z próżni trwania więc pusta..?

krótki list do wieczności: ale masz parcie na szklo?

Gość na nowy rok
Pamiętajcie to nie nasza wina a kobiet!

Gość Bezet
jak tam w nowym roku?

Gość nr ktoryś tam
zgadzam się - to wina kobiet

Gość Bezet
Tez sie zgadzam :(

Gość a jeśli
:( :( :( i tso ja teraz zrobiem? buuuuuuu [cholera naprafdę mi pszykro] [chłopaki jakie wpisowe, na tagen lampen tesz miałem jechać, :( pszepraszam]

Gość praw..
Kobiety, zacznijcie dawać to temat upadnie :P. Inaczej będzie go ciągle ktoś podbijał.

Gość ny7
studentkaaaa - a co u Ciebie, zmienilo sie cos? Bo o ile pamietam, tez tu pisalas kiedys.

Gość ny7
Eh, czasem tez tak mysle :( Ale musi sie wreszcie cos zmienic na lepsze

Gość Marek 86
Prawiczki górą:D

Gość sopla
nie ma nic lepszego niż facet prawiczek!! taka prawda - sprawdzona i to w kilku przypadkach. jeśli już kiedyś miała bym z kimś być... to mógłby to być tylko prawiczek. :) są boscy mało tego na nich lecą najmądrzejsze i najładniejsze dziewczyny ( nie prościutkie nimfomanki na jedną noc) :P imponuje mi to że wybrali tą mniej uczęszczaną drogę i to sprawia ze stają sie w moich oczach tak wartościowi. to nie powód do wstydu lecz do dumy, a jeśli jakaś babka tego nie akceptuje to znaczy ze nie kocha ( i tu ukazuje sie także wyznacznik miłości) bo jeśli jakiejś potrzebny ogier to wiadomo... wszystko mówi samo za siebie :D wiele można tu by jeszcze pisać... W KAZDYM RAZIE POZDRAWIAM WSZYSTKICH TYCH NIEZUZYTYCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 👄

Gość do sopla
jesli juz nie jestes dziewica to nie zaslugujesz na fajnego prawiczka?

Gość sopla
jeśli bym nią nie była...? wiesz... jeśli wyznacznikiem uczucia jest dla ciebie przerwanie błony dziewiczej i masz zamiar kierować się w miłości budową anatomiczną człowieka a nie uczuciem , to sam odpowiedz sobie na to pytanie.

Gość do sopla
a ty sama wymagasz od faceta zeby byl prawiczkiem. zarowno nie-prawiczkowie wymagajacy dziewictwa sa zalosni, jak i na odwrot

Gość do sopla
moim zdaniem prawiczek powinien dostac od losu dziewice. to bedzie sprawiedliwe

Gość sopla
wiesz... myslę , że wchodzenie z toba w jakąkolwiek dyskusje mija sie z moim celem. nie jestes na moim poziomie intelektualnym ani żadnym innym, a ja nie potrafię przemawiać do hołoty. powiem jedno: wydobyłeś z mojego tekstu to co chciałeś z niego wydobyć czyli nic. a nie to jakie on miał przesłanie dla młodych chłopaków etc nie bede sie rozpisywać na temat tego jak życzyłam sobie odebranie go.szkoda ze nie odebrałes go pozytywnie tylko przyczepiłes sie do rzeczy która z suchej formy miała wprowadzic element o którym ty nie masz pojęcia.

Gość QQO
JA ROZUMIEM CO ONA CHCIALA POWIEDZIEC I PODOBA MI SIE TO.SWOJA DROGA INTELIGETNA SZTUKA :P

Gość JAK KTOś
myśli fifolem to sie nie dziwie ze odebral to tak ze jak sie mialo prawiczka i byl taki super to wcale nie chodzilo jej o to ze w lozku tylko ze np uczuciowy nienaciskal na sex i tego typu rzeczy . ja sie przylaczam.