Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedowaga chodząca

WAŻE 60 KG DO WZROSTU 170 CM !!ILE JESZCZE MUSZE PRZYTYĆ

Polecane posty

Gość niedowaga chodząca

walcze z niedowagą cale zycie ...ile musze przytyc by miec wage idealną do tego wzrostu??

Gość niedowaga chodząca
waze 60 w ubraniu zapomnialam dodac..wiec bez niego pewno 57 tylko:(

Gość dziewczyno coś Ty zrobiła
zaraz Ci ktos wyskoczy z tekstam, że jesteś za gruba! wspomnisz moje słowa!

Przytyć? Ja ważę 60 kg a mam 174cm i wiele bym mogła zmienić, pewnie mamy inna budowę. Ogólnie według norm masz wagę idealną

Gość niedowaga chodząca
niech mi wyskoczy..mam dosc swej niedowagi:(

Gość chętnie oddam
pare kilogramów... daj tylko namiary to wyśle pocztą (o ile listonosze nie zastrajkują :D )

Gość justaaaaaaaaaaaaaa
ja mam 170 i waze 55 kilo(znaczy sie przed ciazą tyle wazylam bo teraz troszke wiecej- 20t.c..) i ja nalezalam do szczuplych dziewczyn ale takich ktore mialy troche tluszczyku , szczegolnie na brzuchu i udach i zawsze probowalam troche zgubic choc mi sie nie udawalo;) moze ty poprostu masz takie ciezkie kosci, ale dziwne ze dziewczyna z taką wagą chce jeszcze przytyc

Gość niedowaga chodząca
mam kosci lekkie i mam tłuszczu na brzuchu duzo ale jestem za drobna:( ...mam niską wage do takiego wzrostu wg mnie:(

Gość niedowaga chodząca
chce tylko przytyc i nic innego sie juz dla mnienie liczy czasem,,,,:(

Gość dziwne
Ja mam 171 cm wzrostu i bez ubrania ważę 58 kg i wiesz co,chętnie bym jeszcze 2 zrzuciła.

Gość niedowaga chodząca
zartujesz chyba:(ja bym chciala ważyc tak 62 !to by mnei zadowolilo na maska!!

Gość niedowaga chodząca
na maksa a nie na maska .sorki:(

Gość dziwne
Nie wierzę,to mus być prowokacja!

Gość dziecko drogie....
mylisz pojęcia.. niedowaga występuje, kiedy ma się zbyt niską wagę w stosunku do wzrostu.. i Ty jej na pewno nie masz.. możesz jedynie źle wyglądać tyle ważąc przy takim wzroście, ale to inna sprawa.. tu w grę wchodzi budowa a nie waga.. ludzie bardzo różnie wyglądają mając ten sam wzrost i wagę.. jeśli wyglądasz za chudo to może ćwicz na siłowni i wyrób mięśnie

Gość niedowaga chodząca
przysiegam ze to nie prowokacja:(:(naprawde chce przytyc ..to jest mój cel a wszystko przez toze ciagle mowili na mnie chudzina .:(teraz nawet jak wygladam lepiej to kolezanki mi dokuczaja ze jestem chudzinka..mam na tym punkcie fobie normalnie:(

Gość skończ już błagam cię
nie masz żadnej niedowagi

Gość skończ już błagam cię
a te twoje koleżanki... żenada, straszne kłamczuchy:O

Gość _eklerka_
Ja przy podobnym wzroście ważąc 53 czułam się ja wieszak na włane ubrania, a powyżej 60 już zbyt ciężko. Dla mnie 55-57 to waga idealna (i powyżej niej biegam, a poniżej objadam się czekoladą ;) ), ale to zależy, jakie kto ma cieżkie kości.

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
a ja waże troche ponad 60kg a mam 10 cm wiecej wzrostu i walcze z kilogramami :O zazdroszcze rozkladu takanki tłuszczowej:O

Gość zuzanka ll
kurcze faktycznie masz niedowage ale tylko 3 kg ..

Gość goudus
jak masz ciezkie kosci to powinnas wazyc ok 65 kg, jak lekkie to 60 wiec nie przesadzaj, cwicz zeby wyrabiac miesnie , bo one wiecej wazą niz tłuszcz

Gość ZACHWYCONA TWYMI PORADAMI
dziewczyno poprostu polubic siebie musisz..chude laski takiejak ty faceci kochają ..uwierz mi!!

Gość Tigra.
Kobieto nie mogę czytać co ty tutaj wupisujesz. Mam 172 wzrostu i ważę ok. 60 kg. i zapewniam cię że kobieco wyglądam, chciałabym nawet zrzucić ze 2 kg. Albo masz problem z postrzeganiem swojej osoby albo założyłaś ten temat z nudów, bo osoba o takim wzroście i wadze na pewno nie jest chuda. Lepiej podaj swoje wymiary . Moje : 94-69-94. W sumie niezłe :P

Gość ale ja jestem drobna
moje wymiary są takie:( biust :92 talia: 75 biodra :92 łydka natomaist koszmarnie chuda bo w najszerszym miejscu tylko 33 cm ..przez te nogi nie moge nawet spodnicy ubierac ..:( nad kostka zaraz mam 21 cm ..:(

Gość Tigra.
Biorąc pod uwagę wymiary które podałaś to wydaje mi się, że w cale nie jesteś chuda. Jesteś w sam raz. Co więcej - sorki, ale wydaje mi się że 75 w talii to trochę dużo... Ja mam mniej i wydaje mi sie ze praktycznie tej talii nie mam (przynajmniej nie taką jak bym chciała). Tak więc po co się tuczyć na siłę? ciesz sie z tego jak wyglądasz i podkreślaj swoje atuty! Nogi być może trochę szczupłe ale cóż z tego? Widocznie taką masz budowę, a szczupłe długie nogi są sexy. Ewentualnie może jakieś ćwiczonka na mięśnie łydek?

JA ważę 58 kilogramów do wzrostu 175cm i w cale nie uważam, żebym miała niedowagę:) Jestem szczupła to fakt, ale nie szkieletor:) Tłuszczyk tu i ówdzie się znajdzie:) Więc nie wiem o co Ci chodzi:) Ważysz w sam raz:) A moje wymiary 90-65-92:) Pozdrawiam:)

Gość dżizas k.rwa ja pierd...lę
Laska chce przytyć, bo czuje się za chuda, to co jej pier.dolicie za uszami farmazony ile powinna schudnąć, Wy głupie puste niedoważone ci.py! :O Nawet jeśli waży 2 pier.dolone tony to zadała konkretne pytanie, a Wy pieprzycie głupoty i trzęsiecie się nad swoimi pier.dolonymi centymetrami. Jesteście tak puste, że to jak wyglądacie ma g.ówno znaczenie - żaden facet na takie pustaki nie splunie, chyba, że w Was, bo wiadomo: im cieńsza w pasie tym lepiej pcha się :classic_cool: Przez takie głupie ci.py zostanę w końcu pedałem :O

Gość małgorzatka puchatka
sorki ale masz w łydce tylko 33 cm w najszerszym miejscu??o rany t omasz nogi jak patyki:(wspólczuje!!

dżizas k.rwa ja pierd...lę ani na pedała się nie nadajesz, ani na hetero. Czy Ją ktoś tu obraził? Na pewno Twoja inteligencja jest zatrważająca, nie da się ukryć. Wypowiedź pięknie sklejona, sama piękna polszczyzna. Więc jeśli dla Cibie jestem \" pustą, niedoważoną ci.pą\" to chyba nawet dobrze, że taki facet jak ty na mnie nie spojrzy.