Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po co mi taka przyjaźń

Dlaczego ona myśli tylko o sobie ?

Polecane posty

Zakochałem się w przyjaciółce, wyznałem jej to.....odrzuciła..oki, ale powiedziała, że chce abyśmy nadal byli przyjaciółmi, bo było fajnie itp...fajnie ok ale dla kogo ? bo dla mnie napewno już nie....czy dla kobiet to zbyt trudne, że facet nie chce się przyjaźnić z kobietą która go odrzuciła? to poprostu boli....

Gość Adam z raju
Bo one nie myślą empatycznie...... tylko o swoich korzyściach...

Gość Adam z raju
pewnie to ona będzie zawracała dupe..... będzie chciała iść na imprezy , spacerki itp...wkońcu komuś trzeba się wyżalić, że nowy chłopak jej nie rozumie :/

skoro nie pasuje jej na faceta to po co ze mną chce kontakt utrzymywać ?

A Ty nie myślisz o sobie ? Przecież piszesz o swoich odczuciach. Dlaczego nie pozwalasz jej na to by była sobą, tylko naginała się do Twoich potrzeb ? Może po prostu za mało Cię zna, działasz w jej mniemaniu za szybko albo jest tak jak mówi - po prostu Cię lubi ?

myśle o sobie ale swoim zachowaniem nikogo nie ranie, za szybko czyli jak ??? po jakim czasie ie jest za szybko ??? jak dziewczyna nic nie czuje do faceta to nic się nie zmieni.....

Gość syn Babilonu
typowe dla kobiet...doceni jak straci....zerwij kontakt całkowicie... bankowo będzie pisać, dzwonić itp potem powiedz jej że przyjaźń cię nie interesuje...jak będzie coś chciała więcej nie da za wygraną....

Gość to jeszcze nic
mojej "przyjaciołce" nie powiedziałem co do niej czuje (chociaz podobno widac), ale kiedys mi sie wymskneło ze jestem o nia zazdrosny i od tamtej pory zaczeła ze szczegołami, z premedytacja opisywac swoje zycie z chłopakiem i nieraz dodaje "no nie badz zazdrosny tez sobie kiedys kogos znajdziesz" :O

Gość jagoo
a dlaczego Ty myslisz tylko o sobie??co to ze ty sie w niej zakochales musi oznaczac ze ona musi czuc to samo??zastanow sie czlowieku...wychodzi z ciebie egoizm...

A ona Cię zraniła bo zaproponowała przyjaźń ? Ile się znacie ? Może za wcześnie na tego rodzaju wyznania ?

ale ja już od niej nic nie chce.... czy tak trudno zrozumieć, jak to boli ?

Gość jagoo
no to jej to powiedz a nie wylewasz zale na forum

czy musze mówić coś co jest chyba oczywiste?

serce...a dlaczego odrazu kretynie ?

Gość dka
zerwij kontak.. zoabczysz ze bedzie zalowac..zoabczysz

powiedziałem jej, że chyba się już nie zobaczymy.....a ona , że nie chce zrywać kontaktu! , że chce byśmy byli dobrymi przyjaciółmi, ciągle pisze na gg itp ......Boli jak cholera...przy niej czuje się jak zero....bo osoba którą kocham.. nie widzi we mnie faceta.......tylko "przyjaciela" nie wiem czy za brzydki dla niej jestem? za głupi ? za biedny ?

Gość Man of Honor
zostaw bez słowa tłumaczenia..... bez płaczu, żalu itp z podniesioną głową...... kiedyś ci napisze....że kochała...

Gość prawda boli
nie żałuj jej... bo w każdej kobiecie kur..wy 2/3

józefino znamy się dwa lata...zmienia to coś postać rzeczy ?

dla niej przyjaciel to taki bezpłciowy "ktoś" może mam jeszcze wysłuchiwać o tym jak jest szczęśliwa z innym?

Gość Adam z raju
mniej na nią olew...spotykaj się z innymi, takim panienką najlepiej działa zimny prysznic....

Gość Adam z raju
Wtykam se mopa w odbyt i gwałtownie nim ruszam w rytm ambitnej twórczości Tarkana co powoduje u mnie niespotykany przypływ energii i sil umysłowych dzięki którym mogę wypisywać takie wierutne bzdury dopóki moja dziewczyna nie powróci do domu. Potem dostaję wpierdol i uciekam do kuchni robić kolację

widze że już olaly laski temat...:(

Gość ja rozumiem
do założyciela Dla kobiety prawdziwy przyjaciel to coś wiecej niż kochanek,czy partner;) Też tak straciłam kogoś i do dzisiaj nie pogodziłam sie z sytuacją. Niestety tak często bywa w przyjaźniach damsko męskich:(,zawsze któraś strona się zakochuje. Ja nie wierzę kobietom:),nie mam prawdziwych przyjaciółek. Jedyna przyjaźn jaka mi sie marzy to z gejem,oni sa potrafią byc prawdziwymi powiernikami kobiet:)

A ona jest z innym ? Jesteś tego pewien ? Jeśli rzeczywiście jest z innym, to nie dziwię się, że zaproponowała Ci przyjaźń. Może nie warto, rezygnować z przyjaźni tylko dlatego, że odrzuciła Twoją miłość. Jeśli jednak tylko wydaje Ci się, że jest z innym, może warto z nią utrzymywać kontakt ?

no właśnie ja wiem, że nie jest z innym !!! gdyby była to bym jej przecież nic nie powiedział.....chodzi o to że nie chce ze mną być bo......... ( wstaw cokolwiek) Też by mi proponowała przyjaźń gdybym jej się podobał ?? niewydaje mi się..

Gość po ile macie lat
ty i twoja 'przyjaciółka'?

ja 22 ona 23