Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość albion

Kurde

Polecane posty

Gość albion

Prosilem zeby sie juz do mnie nie odzywala, jest z innym, wiec ja chce normalnie zyc, bez kontaktu z nia. Ona niby zrozumiala, ale pzred chwila napisala smsa z przypomnieniem, ze dzisiaj jest dzien, w ktorym zaczelismy ze soba byc, tzn. nie tego miesiaca, ale tego dnia :/ Nie moge jej odpisac... chocia ztak bardzo bym chcial... nie moge tego ciagnac, bo nigdy sie od tego nie uwolnie :(((

Gość e moze se jaja robi

Gość albion
tzn?

Gość ja mysle ze
jezeli chcesz sie od niej uwolnic to nie odpisuj. pomeczy Cie jeszcze troche i przestanie:P ale ja bym nie odpisywala:)

Gość powtarzasz sie kolo

Gość albion
Nie odpisze, ale wiem w jakim ona musi byc stanie. Ale w koncu to nie moja wina, jest z nim z wlasnej nieprzymuszonej woli, chcialem z nia byc, ale ona pomimo, ze cos do mnie czuje, nie chce zmieniac tego co jest teraz...

Gość ja mysle ze
no to po co sie przejmujesz? wybrala!

Gość albion
Bo mam nasrane w tym swoim łbie :/ Ale prosilem ja wczoraj, zeby dala mi spokoj, jesli zalezy jej na moim szczesciu...

Gość albion
A ona jeszcze mi pisze "22 dzisiaj.". Przeciez dobrze o tym wiem, i co z tego? Teraz to jest juz niewazne.

Gość ja mysle ze
dziewczyny lubia miec kilku w obwodzie:P zreszta faceci tak samo:P ale daj sobie spokoj z nia. ona sama nie wie czego chce.

nie ladnie z jej strony. ma kogos i jeszcze Ciebie meczy.Przypomina o swojej osobie nie myslac co Ty mozesz czuc :( /moze powtorz jej moje slowa,moze to zrozumie i przestanie,a Ty w koncu zaczniesz normalnie zyc!/....moze tez byc tak,ze czuje sie winna ze wasz zwiazek sie nie udal, czuje do Ciebie jakis sentyment i pokazuje ze jeszcze o Tobie nie zapomniala

Gość albion
Widze :-P Ja mysle, ze ona robi to nieumyslnie... Ale tak to jest jak zaczyna sie zwiazek z kims, gdy ten stary nie zostal wlasciwie zakonczony i uczucie nadal trwa. Takie sa konsekwencje zastepczej milosci wlasnie :/

Gość albion
ona...82 - ona zdaje sobie sprawe z tego co robi, wczorajz nia troche pisalem, pisala, ze wie, ze cierpie, z emnie boli, kiedy ona sie odzywa, a jej w tym czasie jest dobrze. Nasz zwiazek... trwal prawie 2 lata i o to wlasnie chodzi, ze nie zkaonczyl sie jakso gwaltownie, wskutek nagromadzenia sie zlych emocji, itd. Raczej to wszystko bylo nieprzemyslane i nieco wywolane na sile, bylo udanie, chociaz wiadomo, ze w kazdym zwiakzu bywaa kryzysy. Ale ogolnie bylismy szczesliwi... A ona jeszcze 2 tygodie temu, nawet mniej moze, twierdzila, z emnie kocha nawet...

Gość a napisz ile masz lat

Gość albion
18, ona tez.

Gość lelum i polelum
Miewń numer telefonu, gg itd. odczepi się w końcu. Baby sa głupie,.

Gość albion
Wiecie to nie jest tak, ze ja chce koniecznie pzrestac miec z nia do czyneinia, po prostu nie mam innego wyboru. Skoro nie mozemy byc razem to po prostu wole traktowac ja jak obca, a nie meczyc sie w kloko i robic sobie nadzieje.