Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość borderlinee

Widzieliscie kogos z kafe na fotach? Jak wygladaja?

Polecane posty

foch 😘 opowiadmay sobie jak kto wyglada , często są to mocno przekłamane relacje:P:P

A cóz tu ubarwiac? piekna dziewczyna o uroczych oczach i biustem , którego zazdroszcze silnie:D A jaka fajna!I pierogami sie podzieli , z trawa:D:D:

Gość biust piekny biust gdzie
no gdzie? :-D

kuchareczki:D kto jest królową , no kro? A teraz prosze napisac jeszcze , jakiego mam cudnego psa:classic_cool: foch , masz gg?

Gość mordziucha bo Ty oszukujesz

kiedys znalem 3 paskudne male gowniane yorki :O nie dziekuje Stworku, yorka nie chce, ale Twoje jak najbardziej :P tak tak, juz napatrzylem sie na tamte i jestem pelen podziwu :P

ja lubie pieski \"zimowe\" czyli husky i malamuty, cudne sa, ale tylko dla wybranych. Jest takie powiedzenie, jak kupisz sobie husky/malamuta, to albo do konca zycia bedziesz zyl z ta rasa albo nigdy w zyciu wiecej nie popelnisz tego bledu.

Misiek, kategorycznie stwierdzam, iż nie dostaniesz, dopóki.........Ty wiesz:p foszku, moja suka to straszna pieszczocha, czasem wkrada się do mojej sypialni i budzi mnie łaskocząc w wysunięte spod kordełki pięty, a ja wtedy wqurwiem sie na maksa, ale fote jej flejarskiej mości mogę Ci wysłać:)

--> Fioletowo Liliowa { A kto widział Myrevina ? } Ja musze go oglądać codziennie. :o :P