Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 40stka...

Walczyc czy dac sobie spokoj?

Polecane posty

Gość 40stka...

Witam. Jestem z moim mezem od 20 lat,mamy 18 letniego syna i zyje nam sie dosyc dobrze, obydwoje mamy dobra prace i ogolnie nie mamy powodow do narzekan,tylko,ze po tylu latach ten ogien milosci miedzy nami sie wypalil i nasze pozycie jest........ wlasnie,nie istnieje od 3,a moze i nawet wiecej lat. Gdy ostatnio zpaytalam go dlaczego nie ma ochoty na seks,odpwoeidzila: Popatrz na siebie,to bedziesz wiedziec. Nie powiem,zabolalo to, i to bardzo, nie jest juz mloda,skora zwiotczala,nadwaga, wlosy w nienajlepszym stanie,ale wciaz jestem jego zona, mam jednak obawy,ze on kogos ma, a tak parwd emowiac to wydaje mi sie ,ze juz go nie kocham i jestesmy ze soba tylko z przyzywczajenia. Nie wiem co robic,rozstac sie z nim czy walczyc i sprobowac ocalic nasz zwiazek,ale czy to mozliwe?

Gość o sziiittt
kobieto olej dziada. weź się za upiększanie i pielęgnację siebie. masz pracę, pieniądze na zmianę siebie. zacznij od dobrej kosmetyczki, dermatologa(może coś poleci na te włosy i cerę), pójdź na aerobik, popraw figurę, mniej jedz (więcej owoców i warzyw), zażywaj spacerów, chodź na koncerty, do teatru, kina, na siłownię. masz przed sobą kawał dobrej roboty do wykonania, więc nie biadol bo nowych zmarszczek przybędzie. postaw sobie cel: zmiana wyglądu, zmiana wizerunku wewnętrznego i hasaj sobie w obłokach, niech dziad przebrzydły będzie u Twych stóp. powodzenia 🖐️

Gość Zielony Balonik
Dokładnie:) On chyba tez nie pała do Ciebie uczuciem,skoro potrafi powiedziec cos tak chamskiego. Zawsze mnie dziwilo to trwanie w malzenstwie tylko i li dla zasady... Wszak zycie ma sie tylko jedno! Wiec zyj jego pełnia:) powodzenia🌼

Gość qbek wody
jebnieci ludzie, kobieto od 20 lat masz meza macie syna a ty sie chcesz rozwodzic i zjebac dzieciakowi zycie??? poje...

Gość zastanów sie...
co piszesz! to nie jest dzieciak, ale już pełnoletni chłopak! Nie jakieś tam maleństwo. A po drugie jeśli kocha swoją matkę, to nie będzie mu przeszkadzało to, że chce coś w swoim życiu zmienić i byc szczęśliwa... No chyba, że jest popapranym egoistą.

Gość lekker ding
Mi sie wydaje , ze na poczatek powinnas zainwestowac w siebie, kosmetyczka , fryzjer, zaczac uprawiac jakis sport, wychodzic czesciej z domu. Co do rozwodu to musi byc twoja i tylko twoja decyzja, bo nawet jak sie zdecydujesz to na poczatku bedzie ci ciezko , po 20 latach bycia z kims. A twoj syn , jesli nie jest egoista takim jak tatus , to powinien zrozumiec i cie wspierac niezaleznie jaka decyzje podejmiesz.

Gość do qbka wody
ty jakie dziecko 18 lat to juz nie dziecko zachwile on opusci dom a ona bedzie siedziec sfrustrowana w 4ech scianach, powinna cos zrobic dla siebie, zycie jest tylko jedno..:-)

Gość patrycja37.
jestem ciekawa jak wyglada twoj maz?,bo jezeli tak ci powiedzial to musi byc z niego przystojniak.i po raz setny potwierdza sie moja teoria ze kobiety powinny byc wiekszymi egoistkami,a nie inwestowac w dom i gary.jakbysmy odkladaly z pensji swojej i meza co miesiac pare groszy to po 20 latach nie uslyszaloby sie tego co powiedzial maz autorki topiku (bylybysmy bardziej zadbane) dla mnie wypowiedz twojego meza jest wiecej niz zenujaca

Popieram. Rzeczywiście zajmij się sobą, żeby za jakiś czas chamidło jęzor zjadło za to, że Ci tak powiedziało. Balsamy ujędrniające wmasowywane przez masażystkę, kosmetyczka, dermatolog (włosy), aerobic lub callanetics 2 razy w tygodniu, conajmniej 14 dni jedzenia samych warzyw, nowe dobre kremy zalecone przez kosmetyczkę, codziennie staranny makijaż, kilka nowych modnych ciuszków i sama siebie nie poznasz. Dopiero wtedy zastanów się, co dalej. :)

Gość patrycja37.
a jesli ja na to nie stac,jesli musi poplacic rachunki i zrobic zakupy do domu?przeciez to wszystko kosztuje

Gość lekker ding
a co maz to sie do rachunkow nie doklada? przeciez napisala , ze maja dobra sytuacje finansowa

Gość srutu tut tu
jesteś jeszcze młoda, i napweno jak zainwestujesz w siebie bedziesz laska , że chocho, a mąż okropnie sie zachował... życze Ci z całego serca żebys spotkała wspaniałego księcia który Cie doceni a mąż niech bedzie sam, brzydki i stray

Gość patrycja37.
hej autorko topiku gdzie jestes .my sie tu produkujemy a ty nas olalas.jak nie masz juz czasu pisac to moglas sie chociaz porzegnac.wlasnie tak to jest zakladaja nowy topik ,a potem piszesz.tylko ze sama do siebie

Gość lekker ding
dobra spadam bo do pracy musze, powodzenia i glowa do gory