Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmrr

jaki prezent do nowego mieszkania?

Polecane posty

Gość mmrr

mam tylko 2 dni na kupienie czegos dla moich znajomych, czegos do nowego mieszkania kwota to 50-100zl nigdy nie bylam w tym mieszkaniu wiec nie wiem jak jest urzadzone,ale znajac ich to bedzie cos na styl ikei-prosto, nowoczesnie i pewnie raczej w cieplych kolorach oni mieszali ze soba juz dlugo przed slubem wiec wiekszosc rzeczy maja i to jest problem...wiem,ze nie maja ekspresu do kawy a chcieliby ale w moim przedziala cenowym raczej sie nie zmieszcze z tym prezentem prosze o pomoc!!! a komplet porzadnych recznikow? np 2(1duzy 2 maly)jasniewjsze dla niej i ta sama linia tylko np ciemniejsze lub w innym kolorze dla niego? wyrobie sie w 100zl? inne pomysly?

dobra duża patelnia - ja dostałam i służy mi już 3 rok - jestem z tego prezentu bardzo zadowolona

elementy wystroju wnętrz są zawsze ryzykownym prezentem - zależą od gustu właścicieli i trudno w niego utrafić w 100%

Gość mmrr
ewa dzieki- dobry pomysl!!! a myslisz ze za 100 zl kupioe np tefala? dawajcie jeszcze!!!

Myślę, że za stówkę można już kupić porządną patelnię, nie taką leciutką i cienką, co sie zaraz powygina i wydrapie teflon. Niekoniecznie musi być aż tak markowa. Ważne, żeby mieściła się na niej sobotnia poranna jajecznica z pięciu jajek ;)

Ładna pościel dla dwojga. W 100 zł bez problemu. Nic z wystroju, bo nie trafisz. Komplet dobrych noży Toster Wazon na wysokie kwiaty (zawsze można schować, jak pusty)

Gość mmrr
toster maja posciel -nie znam rozmiaru :( tez o ty, myslalam

Moja koleżanka z narzeczonym kupiła niedawno mieszkanie i żaliła się że od tego momentu dostaje od znajomych tylko \"praktyczne prezenty na nowe mieszkanie\" :( Może więc kup im coś co sprawi im przyjemność a nie będzie \"prezentem na nowe mieszkanie\" :)

Ewa 33 - elementy wystroju wnętrz są zawsze ryzykownym prezentem milion % racji :D

Gość mmrr
ale to bedzie impreza typu "parapetowka"!? to chyba nie wypada inny prezent?