Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sabcia2006

najgorsze świństwo jakie wyrządziła ci ukochana osoba-wpisujcie sie

Polecane posty

Było o przyzwyczajeniach partnerów o tym jacy są i jak sie zachowują a moze rozwiniemy temat o tym co złego zrobili czego nie umiecie im zapomniec albo co was bardzo rozzłościło. Ja poczulam sie strasznie upokorzona kiedy podwiozlam meza pod jakąś restauracje na spotkanie z kims dosc waznym a ze zachcialo mi sie siku to musialam wejsc, wiec poszlismy razem ale on zachowal sie jakby byl tam sam bo od razu po wejsciu poszedl w przeciwnym kierunku, zawsze zegnalismy sie calusem a wtedy calkowicie mnie olał jakby sie mnie wstydził to było takie poniżające wyszlam z tamtąd z placzem.

i przepraszam...uwazasz ze to bylo najgorsze swinstwo jakie on ci wyrzadzil:)???? jesli tak, to tylko pozazdroscic, ze takie swinstwa ci odstawia:) ja nie bede wywlekac tego co mi zrobily ukochane osoby, bo po co? trzeba zyc dalej :)

ale musze dodać ze to było ładnych pare lat temu i wtedy bylismy bardzo czuli dla siebie (pierwszy rok malżeństwa) i taka olewka zabolała

Gość to co powiesz
w takim razie na zdradę?????

Gość to co powiesz
ja tego doświadczyłam! To dopiero boli!

a moze jest coś za co kiedyś byście udusili ze złości a dziś sie z tego śmiejecie. Opowiem jeszcze jedną historyjke tym razem nie moją. Małżenstwo znajomych lubiło siebie drażnić i np wrzucali sobie lód za koszulke i takie tam i pewnego dnia mąz wział żelazko i przyłozył je do gołych pleców żony, bo to też zimne więc ona krzykła ten sie zaczął śmiać że sie przestraszyła okazało sie że ona niedawno prasowała i ono jeszcze nie ostygło, na szczęscie nie bylo az tak wrzace zeby jej blizna zostala, pęcherz miała ale sie zagoiło dzis sie z tego nabijają

swietne historie....z tym zelazkiem sie naprawde ubawilam :o

Gość znam jednego...
ktory zrobil naprawde swinstwo swojej zonie. Zaprosil ja na spacer do lasku, a gdy wysiedli z samochodu, podszedl do bagaznika i wyjal pile elektryczna............

Gość Mnie
jeszcze moja ukochana nie zrobiła nic takiego ale wszustko jest na dobrej drodze :(

Gość lololololok
A mi moja była jak bylismy razem powiedziała ze kocha( zapewniejąc wczesniej ze nigdy nie mówi tego gdy nie jest pewna) a pod koniec stwierdziłą ze jej sie tak wtedy wydawało...heh kurwa dobre co

Gość znam jednego...
Dla zainteresowanych podaje dane techniczne: STIHL TS800 Bardzo silna przecinarka z zaworem dekompresyjnym, kompensatorem i trzystopniowym systemem filtrów.Przeznaczona do zastosowań wymagających dużej mocy silnika Moc - 6.5 km Waga - 13.7 kg* System Elastostart Zawór dekompresyjny System antywibracyjny Średnica tarczy tnącej - 350 mm / 400 mm Maksymalna głębokość cięcia - 100 mm / 125 mm BOSCH AXT 2500 Moc - 2500 W Waga - 26.0 kg Samoczynne wciąganie galęzi System rozdrabniania - walec tnący Maksymalna grubość gałęzi - 4.0 cm System Block Release do szybkiego zwalniania zablokowanych odpadków.

Mnie mój mężuś zdradził, a co mu tam, że naraził naszą rodzinę na upokorzenia, wówczas miał głowę zaprzątniętą taką jedną biurwą, więc co tam rodzina!!!!!!!!! To jest jedna z najgorszych rzeczy jakie może nam zrobić partner!!!!!!!!

Gość idea
najgorsze świństwo - nie kochała mnie

Gość facet w dobrym stanie
moja sie sexuje 1x w miesiacu... brrrrrrrrrrrrrrrrr wiecej nie chce, mam przesrane:p

Gość najgorsze swinstwo
WEŁNA MINERALNA -NIGDY WIĘCEJ, tego świństwa , ten kto instalował ten badziew z pewnością wie co to jest, żadne materiały , żądne uszczelnianie nie pomaga , 4 lata pyliło się do tego stopnia ze nabawiłem się uczulenia miałem to świństwo na 20m2, na to było przybite płótno żeglarskie , a całość umieszczone w specjalnej konstrukcji , a na to jeszcze wytłoczki wyciszające, jakie można spotkać w wielu studiach Radiowych i nie tylko męczyłem się z tym G.... przez 4 lata i NIE POLECĘ NIKOMU O ZDROWYCH ZMYSŁACH !!! żadne obijanie materiałami , nie pomaga to i tak się pyli , przy montażu całość wełny pokryta była klejem który miał zapobiec pyleniu ... hahah nic z tego ,Kolega cos o inwestowaniu, gąbki niestety są droższe i jeśli chodzi o skuteczność to jest to samo , są przede wszystkim większe i grubsze 220 cm X 120cm X 45mm lub 50mm lub 100 mm , bez zapachu , bez pylenia , łatwiejsze w montażu , nie wymagają stelaża , po prostu trzeba je przykleić do ściany , ja to robiłem na klej Atlas , na to materiał i dodatkowo w moim przypadku mam jeszcze ustroje akustyczne , wszystko działa idealnie, Ze strony do której podałes LINK, nie dowiedziałem sie nic i nieprzeczytałem nic ciekawego , oprocz Cennikow,