Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania--24

cilest

Polecane posty

Gość ania--24

witam mam do was pytanie. Właśnie skończyłam pierwsze opakowanie Cilestu. Ogólnie czuje się dobrze jedyne co mnie zakoczyło to zmiany skórne tj. pryszcze na twarzy:-( . Zawsze myślałam ze tabletki właśnie pomagają w zwalczaniu trądzika....czy się mylę. Druga sprawa w tej 7-dniowej przerwie na który dzień dostajecie okres po Cilescie. Proszę odpowiadajcie.Pozdrawiam

ja bralam przez 2 lata cilest i powiem Tobie ze wszzystko bylo ok.

Gość nie rozumiem tego
okres dostajemy róznie, kazda w swoim czasie a zmiany skórne.. organizm poprostu musi sie przyzwyczaic do hormonów. bedzie dobrze :) Milego bzykania ;)

ja biore Cilest juz 2,5 roku ponad i nie mam zadnych zmian skornych, chocaz nie pamietam jak to bylo na poczatku...hmm...ja ostatanio tabletke zawsze biore w sobote a okres mam we wtorek lub srode, ale zazwyczaj we wtorek...czyli 3 dnia po odstawieniu...pozdrawiam, bedzie ok :)

Gość Zrozpaczona ...
eh po cileście miałam "guzy" na całej twarzy nie chciało mi sie nawet z domu przez nie wychodzić ;( oprócz tego miałam po nich okres taki że heeej lało się ze mnie jak z kranu ;( guzy na szczęście zeszły ale teraz biore jasminelle i tym razem okrpny trądzik... eh a nigdy nie mialam z tym problemów ;(