Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sluchawka lekarska

dziewczyny jestem podlamana.. od kiedy mozna uslyszec serduszko zwyklymi sluchaw

Polecane posty

Gość sluchawka lekarska

od ktorego tc uslyszec mozna serduszko maluszka zwyklymi sluchawkami lekarskimi?? ja jestem w 16 i nic nie slysze:( wczoraj sie przerazilam:(

Ja do końca ciąży nie byłam w stanie wysłuchać serdeuszka swojego dziecka .

Gość jackopt
ja jestem w 30 i nie moge doslyszec... spoko więc....

Gość sluchawka lekarska
tydzien temu mialam usg i wszystko bylo ok... pielegniarka przylozylam mi do brzucha takie cos.. wygladalo jak maly megafon i przez to tez slyszalam serducho( ale to nie bylo ktg).. myslalam wiec ze przez sluchawki tez uslysze.. poza tym lekarz ze wzgledu na plamienia powiedzial ze jeszcze by sie wstrzymal z tydzien z kochaniem.. a my z mezem juz nie moglismy wytrzymac( bo mielismy zakaz sexu przez 10 tyg) i zrobilismy to ze 3 razy.. teraz mam schizy ze cos zlego moglo sie stac *.. i jeszcze tego serducha nie uslyszalam:( ale troche mnie pocieszylyscie - dzieki Wam dziewczyny

Gość podwójna mama
Nigdy mi się to nie udało. Ani w jednej, ani w drugiej ciąży nie słyszałam przez słuchawki serduszka, a próbowałam. :)

Gość do suchawki
Brawo! Miałaś zakaz a i tak zrobiliście swoje :-o Czy nie można być powściągliwym dla dobra dziecka? Wasze pożądanie było silniejsze niż obawy o nie? Łapy opadają jak czyta się takie coś. :-o