Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123456to ja

zakopane+nocleg

Polecane posty

Gość 123456to ja

czy macie jakis sprawdzony domek w zakopanem ktory mozna wynajac? domek 4 osobowy? badz jakies pokoje z lazienkami, bo tak szukam w tym necie i nie moge sie na nic zdecydowac.. jak cos polecacie to djcie link...

Gość . .. ... .... ..... ......
ja jade do zakpca w przyszłym tygodniu;) i dobrze Ci radze nie przegladaj ofert.. :) ja juz dzwoniła i pan powiedział, ze spokojnie mozna jechac w ciemno bo ludzi nie ma... pójdziecie sobie na Krupówki i na pewno cosik znajdziecie:) ja tak robie:)

Gość 123456to ja
a na długo jedziesz? moze jak wrocisz to powiesz gdzie bylas... ja sie boje jechac w ciemno, a wyjezdzamy na poczatku grudnia...

Gość ziziizizi
ja bylam tydzien temu na weekend i na krupowkach pusciuuuutko- tyle ze w knajpkach sporo ludzi, a jak chodzi o jechanie w ciemno to spokojna glowa- przy dworcu stoi pelno ludzikow w karteczkami"pokoje" jeden prawie nam pod kola wlazl zeby tylko znalezc klienta na pokoj-wiec spoko luzik

Fajny pokój dla 4 osób na Kasprusie z łazienka , kuchnia i kominkiem 018-2066732 018-2066739 polecam, korzystam

ja jade w weekend prawdopodobnie 2-3.12 bo wtedy mam bezposrednie połączenie pociagiem:) wiec jesli jedziesz pozniej to no problem moge Ci cos polecic:) ja na pewno jade w ciemno:) pozdrawiam.

a jade dlatego w ciemno bo to jeszcze nie sezon na wycieczki do zakopca... i miejsc tam jest pełno:)i podejrzewam , że cene tez mozna negocjowac a ja chce na samych krupówkach:)do 30zł max

Gość 123456to ja
he, no to dzisiaj nadszedl czas wyjazdu... wracamy w sobotę :) a nocleg mamy na ul.bilinowka

Gość no w ciemno raczej bym Ci
nie radzila jechac, a juz na pewno nie do Zakopca:) Ja tez szukalam z moim Chlopakiem noclegu w Zakopcu, a nawet do 6 km od Zakopca, (szukalam w pazdzerniku) i wszystko jest zajete. Wolne byly takie miejsca ze "turnus" trwal od 15 grudnia do ktoregos tam stycznia i kosztowalo to 1000zl :) Jeden Pan mi powiedzial ze sa juz rezerwacje u niego na 2010 rok:) To soie pomysl...czy warto jchac w ciemno. My wkoncu jedziemy do Krakowa:) Nie moge sie doczekac:) Uwielbiam to miasto.

na świeta czy sylwestra to może faktycznie miejsca są pozajmowane, ale poza tymi terminami dam sobie ręke uciąć, że właściciele kwater stoją na ulicach dojazdowych do centrum, na obu dworcach i w okolicach tudzież na co drugim domu wisi tabliczka, że są wolne pokoje od kilkunastu lat tak jest i nie sądzę, żeby akurat w tym roku było jakoś wyjątkowo inaczej spokojnie można jechac w ciemno, jeśli nie jest to termin świąteczno-sylwestrowy

A w domu masz wc w pokoju? Bez przesady, wc w przedpokoju to chyba nie tragedia, w końcu nie jedziesz do Zakopca na Sylwestra, żeby siedzieć na kiblu

a w kazdym innym terminie masz taki wybór, że można wybierac jak w ulęgałkach w końcu chyba można zapytać przed pójściem na kwaterę, czy pokój jest z łazienką, czy bez, jak sie ma język w gębie, górale po polsku mówią ;)

jeżdżę w ciemno do Zakopanego od kilkunastu lat, przynajmniej raz w roku i jeszcze nie spotkałam się z wc wspólnym z gospodarzem zawsze jadę w ciemno, za kwaterę w czerwcu tego roku płaciłam 20 zł i łazienka była wspólna dla dwóch pokoi, z czego ten drugi akurat był pusty nie uważam, że wspólne z kims wc to jakiś wielki minus kwatery nie jadę w góry po to, żeby rozkoszować sie samotnością w kiblu, czy wyłacznością korzystania z prysznica; spędzam tam na prawdę minimum czasu, mam ciekawsze zajęcia :)

wolę podziwiać Giewont np. ze Świnicy i mieć też widok na resztę Tatr niż siedzieć na kiblu i kontemplować Giewont, ale nie dyskutuje się o gustach... :) nota bene, jakoś nigdy Giewont mnie nie pociągał, nawet nie chciało mi się na niego włazić, przez tyle lat...

w czasie, kiedy ja jeżdżę w góry to zdarza mi sie nie widzieć nikogo na szlaku przez cały dzień ma to jeden minus - mało wspólnych zdjęć z wyjazdów :)

w zakopanem prawie w kazdym domu sa pokoje do wynajecia, jezdzilam w ciemno od zawsze.

Gość 123456to ja
wrocilismy i jestesmy zadowoleni z domku, ul.bilinówka 10 pokoje czyste, schludne, wlasciciel tez ok :) do krupowek 10min piechota.... ludzi bylo bardzo malo na miescie, ale terminy w pokojach pozajmowane i nie rezygnuja ludzie... knajpa co 2 zamknieta bo turystow brak, sniegu nie bylo, temp. 14 stopni na plusie, wyciagi pozamykane...

Gość 1234567890maha
Chciałbyś dostać bezpłatne gadżety, darmowe próbki, katalogi i wiele innych darmowych gratisów? Ta strona jest właśnie dla Ciebie - wystarczy się zarejestrować. Znajdziesz tutaj m. in. adresy www i e-mail na których możesz zamówić t-shirt-y, karty telefoniczne, podkładki pod myszkę, pocztówki, długopisy, naklejki, breloczki, drobiazgi dla dziecka, dokumentację turystyczną wielu miast i państw oraz wiele innych bezpłatnych rzeczy. Nie musisz znać języków - oferujemy Ci gotowe teksty, dzięki którym wysyłanie próśb stanie się łatwe i przyjemne. http://free.amciu.com/news.php :)

Gość kessi_II
no macie jeszcze jakis sprawdzony pensjonat.. dla 2 osob?

Wszystko chcecie sprawdzać... nic na żywioł? Myślałam, że to dopiero na starośc tak sie ludziom robi, że muszą być miękkie materace, ciepłe koce itp.

Gość kessi_II
chodzi o to ze nigdy nie bylam w zakopanem, nie wiem jak tam latwo znalesc nocleg.. jedziemy pociagiem..myslisz ze da sie cos znalesc bez wczesniejszej rezerwacji?

Wiesz co, wydaje mi się, że Zakopane to w ogóle jest średni pomysł. Na Twoim miejscu zdecydowałabym się raczej na Kraków. Blisko do Zakopanego i Wieliczki. To jest jakiś pomysł na urlop. Natomiast co do noclegu, to poleciłabym apartamenty yourplace, bo mają bardzo miłą obsługę.

Gość kkohhh
Wrzucaj takie zapytania na portal najem - wynajem pl, oferty dostaniesz na maila.

Gość a ja zawsze sprawdzam
na portalu nocleg-i.pl bo mają dobrą wyszukiwarkę.