Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znieszmaczony Trochę

Nieogolone nogi dziewczyny

Polecane posty

Znieszmaczony Trochę Hej! Już którąś randkę z kolei moja panna miała nieogolone nogi... Problem w tym, że ona jest brunetka i ma mocne i kłujące te włoski...Takie dziwne uczucie jak sie wsadzi ręke pod spodnie... Zaraz pewnie powiecie"to po co wkładasz",ale... jej to sprawia przyjemnosc, masowanie nóg.... czy stóp... Poza tym to nieestetyczne, podwijam jej spodnie do masażu stóp a tu włoski ciemne sie zaczynaja :/ Jak jej delikatnie zwrócic uwage?

Gość hmmmmmmmmmmmmmm hmmm
Słuchaj, jestem dziewczyną, obecnie mężatką i muszę Ci powiedzieć, że zapadłabym się pod ziemię na miejscu Twojej dziewczyny. Chyba wyznaję inny kanon estetyczny. Sama jestem brunetką, zafundowałam sobie laserowe usuwanie, a te cieniutkie delikatne włoski, które pozostały-regularnie usuwam. Jeśli Twoja dziewczyna nie zwraca uwagi na takie sprawy, to nie wiem, czy coś zdziałasz, to chyba musi "siedzieć" w niej. Pozdrawiam

Może masz rację... Ale ona sie maluje, itp jest zadbana, tylko te nogi... Ehh a moze na zime dziewczyny nie depilują nóg?? Tak często?

Gość Ankaaaaaaaaaaaaaa
Ja tam gole nogi:) PRZED RANDKĄ OBOWIĄZKOWO!:)

Gość AAAAAAAAAAaaaaa
aaaaaaa

Na zimę to zawsze taniej wychodzi niż para ciepłych rajtuz. Spójrz na to z ekonomicznego punktu widzenia i doceń jej przedsiębiorczość.

Gość hmmmmmmmmmmmmmm hmmm
Wiesz, mnie chodziło o coś innego. Może Twoja dziewczyna nie traktuje niewydepilowania, jako braku zadbania, a wówczas cięzko będzie ją przekonać

Gość ja w sumie
a nie przyszo Ci do głowy, że dziwcze ma problem ze zbyt szybkim odrostem włosków? znam sama takie przypadki, kiedy kumpela goliła wieczorem, a rano już miała odrosty, a pod koniec dnia -normalnie szczecina taka, że ho!

ale mimo wszystko to wyglada nieestetycznie.... jak sobie pomysle, ze moj mezczyzna mialby gladzic moja nieogolona noge.... fuuuuuuuuuujjjj Kobietki , golcie nózki przed randkami :):P

Gość fsf
Ja tez mam ciemne wloski i gole obowiazkowo nogi, rece i muszelke (depilacja hollywood) i nie wyobrazam sobie zeby tego nie robic. W stosunku do swojego faceta spalilabym sie ze wstydu w takiej sytuacji. Nastepnym razem mozesz powiedziec zartem "O! zapuszczasz włoski (futerko) na zime?" Powinna zajarzyc. A jak nie to znaczy ze ten typ tak ma

a ja mieszkam z facetem, i co noc mam sobie nogi golisc??? nigdy, po pracy jestem tak padnieta ze nie mam na to czasu ani ochoty, a pracuje dziennie po ok 10 godzin, a gdzie zakupy jakas kolacja??? jeden dzien w tygdoniu na to poswiecam, rzadko kiedy sie zdarza ze co dwa tygodnie sie gole cala, ale ze teraz nie za bardzo moge sie kapac to musi poczekac do soboty... mojemu nie przeszkadza jesli mam delikatny zarost, mam jasne wloski, bo z natury jestem ciemna blondynka co innego randki itd, wtedy tez nie za kazdym razem kwestia gustu, ale i mam bardzo sucha skore i za czesto golic sie tez nie moge, bo pozniej cala w krostach jestem pomimo uzywania wszelakich balsamow...

Gość fuuu
Wesolutka nie kąpiesz sie?:( Bleee

Gość Dziobus
Ja też mieszkam ze swoim facetem i gole się może nie codziennie ale co dwa dni - musowo!

Gość na cholerę
się golicie???Debilna moda, dla nie zrobicie wszystko...:O

Gość pan
Asega-> dobre....

Gość Dziobus
na cholerę? dla higieny golę paszki i myszkę a i dla estetyki nogi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość na cholerę
mylicie higienę z bezmyślnym naśladownictwem... nieogolona pacha mniej się nie poci, naturalne owłosienie widać czemuś służy nieestetyczne może być tylko przy zaburzeniach hormonalnych ale chyba nie wszystkie chorują na hirsutyzm ? :O

Gość Dziobus
Lubie być ogolona i tyle:-)

Gość na cholerę
to się gol! :P i nie krytykuj tych, które nie naśladują ślepo innych...:)

Gość etgt
Zniesmaczony, mam radę, żeby zrozumieć jak to jest, dla eksperymentu sam ogol się cały chociaż raz. Zobaczysz jak to szybko odrasta, jak trudno jest wygolić się na gładko i co się dzieje jeśli golisz się często. Powodzenia. Jak to zrobisz, wtedy oceniaj innych (ale już nie wg wzorców ze zdjęć i wyimaginowanego świata). Nie powiem, ja się golę, codziennie jeżdżę maszynką po całych nogach, okolicach bikini i rowku, rękach i pod pachami ale... wkurzyłby mnie facet któremu wydawałoby się że ja mam taki obowiązek względem niego i całego świata a on jakieś prawo zwracać mi uwagi.

Gość Dziobus
Ojjj! Przeginasz... nikogo nie krytykowałam tylko napisałam co JA robie. Czytaj uważnie! Moim zdaniem każdy ma prawo robić to co uważa za słuszne i tyle. Wyluzuj.

Gość na cholerę
do Dziobus - fakt, nie krytykowałaś PRZEPRASZAM! :) 🌻

Gość no sorry
a dlaczego golicie? Jest tyle lepszych metod...

Gość vegga
ja gole nogi jak wybieram sie na randke...i wtedy kiedy tego chce... mam czrne włoski na calym ciele to normalne ..rąk nie gole bo co z tego ze nie bedzie ich przez dwa dni kiedy na 3 odrastają mi i ręce sa szorstkie i nie miłe w dotyku ... wąski gole bo nie wyobrazam sobie miec zarostu... wyrywam sobie brwi , i podgalam sobie muszelke ...ale tez nie całkiem a troche....i czuje sie swietnie... mam depilator wiec nogi hmm mozna depilowac 1 na tydzien...i nie ma problemu tylko troszke boli ;) pod pachami tez sie gole bo nie znosze tam włosow...pozdrawiam ;) a twojej pannie ..hm no dziewczyny dobrze mowily...żartem ;)

Gość etgt
widzisz, sorry, na moje nogi nie ma lepszych metod, no chyba ze ten laser ale to długo trwa, nie działa na wszystkie włosy no i nie stać mnie

Gość Jak Czarniecki do Poznania...
Tylko u faceta jest 3000 razy więcej testosteronu, włosy są o wiele grubsze, nie ma co porównywać...sróbuj sobie codziennie po twarzy maszynką przejechać, gdy zarost ma się twrady jak drewno, buzia podrażniona, czerwona itd, i do tego wszystkie podrażneinia widać i szpecą one....więc nie dyskutować i goli nogi....... to może my też będziemy raz na tydzień się golić co ?

Gość etgt
prawie Czarniecki... co ty wiesz o goleniu

Gość dziewczyna po 20
ale masz chłpie problem....zeby wszyscy takie mieli.....eh...

Gość AAAAAAAAAAaaaaa
aaaaaaaa