Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Filo Zofia

Co jeszcze nie zostało powiedziane....

Polecane posty

Czy cos mnie ominęło ?? Musiałam zając sie sprawami przyziemnymi :/ widzę, ze jakiś sąd nademną roztrząsacie - czym mam byc, czy odejśc ;) Chyba się poryczę 😭

przyjdę, przyjdę, jasne ze przyjdę będę ci gotować ryż będe z toba gniazdo wić i potulną tobie byc....;)

no i istrzu nie lepiej mieć dobry humor niz zastanawiac sie czym komu do pieca dowalić?

Bądz, ja tez jestem ;) Zawsze najpierw badam grunt :P Co nie oznacza, ze z góry jestem negatywnie nastawiona;)

Zosia zaświadczy że na f23 byłem jednym z ostatnich dizonaurów którzy zachowywali się jak przedwojenni dżentelmeni,a ciętą ripostę uruchamiałem raczej w stosunku do pomaranczowego chamstwa, po prostu chciałem się przewietrzyć:)

to po jaki za przeproszeniem h.j sie tam zasiedzie\\ałes , nie lepiej było od razu rzucić ?

TAK TO ŚWIĘTA PRAWDA mielismy swój własny krąg kilku osób którzy pisali normalnym, zdrowym językiem :P Dziewczyny - Mistrzunio to skarb ! taki słodki ;)

To nie ja sie zegnam ja pożegnałam ciekawską bo wychodziła ;) ja jeszcze troszku pomarudzę :)

no:classic_cool: ja tez jeszcze postaram sie kogoś na sexik wirtualny naciagnąć :P tylko mojego j.....a nie widać od jakiegos czasu ni widu ni słychu:(