Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kehla

POMóżCIE MI WYMYśLIć PREZENT DLA MOJEGO MężA !!!!

Polecane posty

Gość kehla
Wcale nie głupi pomysł z tym grawerem na termosie, byle drogo nie było. A jeśli przytyłaś i nie można cię nosić na rękach to od czasu do czasu podstawiaj mu pod usta swoją rękę do całowania, żeby cię cmoknął. Ja swojemu tak robię, gdy prowadzi samochód i ma ręcę zajęte do przytulania. Nigdy się nie odsunie jak kocha tylko buziaka w łąpkę da.

Gość kehla
Widzę droga REWELACJO że masz podobne pomysły jak ja. Mojemu mężowi czasami wkładam liściki do kanapek, czasami śmieszne, czasami miłosne. On też mi takie rzeczy robi. Wkłada mi do torebki rano jak wychodzę do pracy słodki batonik z liścikiem. Nie codziennie, niekiedy. To bardzo miłe. A jeśli chodzi o pomysł z kuflem to naprawdę rewelacja. Kupiłam mężowi w listopadzie na imieniny i cieszył się strasznie, moze dlatego że tak piwko lubi.

Gość kehla
Dzięki rewelacjo i również serdecznie pozdrawiam. A wy dziewczyny piszcie dalej swoje pomysły. Czekamy

Gość czarne złoto
Dziewczyny nie mówcie, ze już nie ma więcej pomysłów niż tylko kalesony i termos?!

Gość kehla
Ja zauwazyłam. od razu mi stanął przed oczami mój Marcin, zawsze gdy jesteśmy w hipermarkecie to idzie na zabawki z naszą córką i się bawią wszystkim co gra i się rusza.

Gość kin
no widzicie, dlatego trzeba facetowi czasem kupic jakas zabawke, oczywiscie nie slodkiego misiaczka, tylko autko albo samolocik,nalepiej zeby sie ruszaly :) http://www.winterschur.de/?383

Gość czarne zloto
mój kiedyś chciał dostać kolejkę elektryczną

Wiecie dziewczyny,to wy rzeczywiscie macie noramlanych facetów:D termosiki,portfele,kalesony :D moj jakis nie z tej ziemi,uwielbia starocie,na moje nieszcescie,zamowił sobie u mnie ostanio wazon z onyksu hahaha,gorzej niz baba no i do kompletu dokupiłam mu patere,w sumie to ja bym tego dostac nie chciała,ale niech mu bedzie!!zastanwiam sie jaki drobiazg by mu jeszcze dokupic(30-ste urodziny) widzimy sie rzadko,bo on pracuje w Anglii i chciałbym mu dac cos co weźmie ze soba jak znów pojedzie,tylko nie sexi zdjecie w ramce,bo wątpie,że by go to ucieszylo:o on jest troche z innego swiata niz ja,pomozcie prosze:) pozdrawiam

Gość kehla
Takich drobiazgów o których piszesz jest całe mnóstwo na Allegro, co prawda niektóre drogie. Ale jest w czym wybierać. Zdjęcie w ramce to wcale nie jest zły pomysł. Zawsze jak mój wyjeżdżał słóżbowo i tylko na dwa tygodnie, albo tydzień to mu do torby wrzucałam swoje zdjęcie i córeczki. A może duże puzzle z twojego zdjęcia, żeby wieczorami sobie układał właśnie ciebie.

Gość z tymi puzzlami to swietny
pomysł:D

Gość kehla
Kiedyś wpadłam na ten pomysł gdy mieli rocznicę slubu moi rodzice. Wybrałam ich wspólne zdjęcie gdzie są razem i poprosiłam o puzzle z wieloma elementami. Potem razem układali. to był strzał w dziesiątkę.

Gość z tymi puzzlami to swietny
To u fotografa mozna zrobic takie puzzle ?

Gość jkhjkhfmh
dajcie spokoj z tymi samochodzikami:o wy chyba zartujecie???????? wspolczuje takich partnerow bo nie rozumiem jak dorosly facet moze sie podjarac autkiem:o rozumiem,ze kreci go prawdziwa fura,jakes super auto,ale zabawka??hahahato ilelat maja Ci wasi "mezczyzni"? a wy co?lalkami sie bawicie wtedy???haha ok, mozna miec jakies pasje(facet uLen jest tego najlepszym przykladem i chwala mu za to))ale prezent w postaci zelu do golenia,kremu,dezedorantu czy "autka"jest co najmniej smieszny. to ja juz wole dac swojemu facetowi termos:) a swoja droga moj mezczyzna bardzo by sie z tego pomyslu ucieszyl-lubi pochodzic po gorach i jakis fajny profesjonalny termosik bylby mile widzany.

dzieki jkhjkhfmh :):):) z tymi samochodzikami to racja,ja lubie,ze moj jest do czegos przywiązany i cos lubi,ale on juz ma chyba wszystko,gdzie cos \"fajnego\"zobaczy to odarazu kupuje,wiec jest juz tego całe składowisko:o no ale i tak mam problem co by mu jeszcze dodatkowo kupic,przejrzałam juz chyba całe allegro i nie mam bladego pojecia co by go uszczesliwiło...pomocy!!!!!!!!

Gość safes
fghgfc

Gość gość
Kup nocnik , wsadz tam kwiatki i przyklej napis JESZCZE MASZ KUPE DO ZROBIENIA :)