Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość licealistka jeszcze

Akademia Pedagogiczna-Kraków-Proszę o opinie!!

Polecane posty

Gość licealistka jeszcze

W szczególności interesuję mnie kierunek - politologia , lub filologia polska ze specjalizacją: komunikacja społeczna bądź edytorstwo i komunikacja medialna Czy poziom jest wysoki? dużo nauki? jacy wykładowcy? co po tych studiach? i czy ciężko się dostać?:) Bardzo proszę o opinie! Pozdrawiam

Gość studentkah
poziom jest moim zdaniem dramatycznie niski, za to dostaniesz się z palcem w tyłku.

Gość licealistka jeszcze
a studiujesz tam teraz czy jesteś absolwentką?:) i na jakim kierunku jesteś?

Gość moja siostra tam studiuje
politologie. Narzeka że kupa, ale cóż- jej się podoba to co studiuje, więc nie przerwała ich. Ale wydaje mi sie że jeśli mas zmożliwość to spróbuj dostać się na jakąś lepszą uczelnię.

Ja studiuję na AP komunikacje społeczną i stwierdzam,że to jakas pomyłka.Organizacja tej uczelni jest wyjątkowo kiepska.W sumie więcej jest przedmiotów literackich niż tych pod specjalizację.Dopiero na 4 roku coś się zaczyna dziać :-O

Jestem absolwentką - to jest szkółka. Ale jeśli ktoś nie wie co chce w życiu robić to polecam, a potem gdy się namyśli- kształcić się dalej w wybranym kierunku i na innej uczelni, jak tak zrobiłam i nie żałuję.

Ja tam studiuje politologię :P no to fakt są tam niektórzy profesorowie na których trzeba uwazać !! w tym roku mam szczęście ,a le w tamtym miałam z takim nawiedzonym gosciem,ze szkoda gadac!! co chcesz dokładnie wiedziec?? Studiuje zaocznie

Gość jestem studentka 3 roku na AP
na edytorstwie i komunikacji medialnej Za moich czasow bylo 13 osob na miejsce bez problemu sie dostalam nie wiem jak to wyglada teraz. studia nawet obleca ale opinie o tym ze poziom jest niski to nie prawda. sa przedmioty z ktorych trzeba kuc bo to jest po prostu trudne

Gość kasiulaaaa
proszę wypowiedźcie się jeszcze :) czy ciężko się dostać, czy ciężko się utrzymać, czy można poprawiać egz, jacy są profesorowie, jak wygląda rozkład zajęć :)