Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hela mela

Jak zabezpieczyć się przed brudzeniem bluzek lecącym mlekiem??

Polecane posty

Gość hela mela

Od 3 tygodni karmię piersią i mam sporo pokarmu.I szukam wciąż sposobu,jak ochronić bluzki przed mlekiem,które wylatuje w najmniej oczekiwanych momentach.Wkładki nie pomagają,noszę więc pieluchę.Ale też szybko przesiąka.Znacie jakieś sposoby jak sobie z tym poradzić??

Gość ciocia dobra rada oj dobra
Obetnij cycki i po sprawie :P:P:P

Gość hela mela
Oj dziękuje za radę.Może ktoś mądrzejszy się wypowie??

Gość podnnosimmy
3x scisnac brodawke-ale to pomoze tylko na krotka chwile

Miałam taki sam problem - ale jakoś się unormowało. Nosiłam wkładki jak wychodziłam z domu a w domu pieluchę. Lekarz polecił mi takie specjalne zbiorniczki na pokarm - nigdy czegoś takiego nie widziałam , ale ponoć się sprawdza. Kazał mi o to pytać w poradni laktacyjanej. Może zadzwoń do takiej poradni? Na pewno masz ją przy szpitalu w któym rodziłaś. Jak nie masz nr tel mogę Ci dać do tej w moim mieście - przecież to dla nich wszystko jednno skąd dzwonisz. Może tam Ci coś doradzą?

Gość wkładki zmień
wkładki zmień na inne,gerbera są dobre.

Gość maliszenka
hmmm...to faktycznie masz problem. Mi tylko wycieka jak mój synek nie chce jesc gdy nadejdzie pora karmienia, ale wkładki beella mi wystarczaja. a moze ty nieregularnie karmisz malenstwo? mi sie tworzy pokarm wtedy kiedy mały jest głodny czyli co 3 godzinki mam pełna piers.

Gdy karmiłam syna to wkładki szybko mi przesiąkały a ze spaceru wracałam cała mokra.Po mieszkaniu chodziłam z pieluchą,tylko ją wymieniałam na świeżą.Myślę że niedługo to sie unormuje i nie będziesz potrzebowała niczego.Na początku zawsze jest nawał pokarmu a potem ,to znaczy jak minie miesiąc powinno być lepiej.

Gość gość
ncywFP4Ac80D4UpRecoMLE1P