Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ri-sio

d-ł-u-g-o-ś-ć p-e-n-i-s-a

Polecane posty

Gość ri-sio

nie moge jak faceci piszą ze ich ogromne penichy maja ponad 20 cm! toz to śmiech na sali. dzieci drogie nie piszcie takich głupot bo az żal sie robi. albo dodajecie sobie centymetry i myślicie ze jestescie fajni, albo(co jest jeszcze bardziej prawdopodobne) nie umiecie mierzyc!!! nie wiecie zapewne ze penisa mierzy sie OD BRZUCHA, a nie od spodu(w takim wypadku kazdemu wyjdzie 20). mierząc od miejsca styku penisa z brzuchem uzyskuje sie rzeczywistą dlugosc jaka mozna wsadzic w kobiete. to tyle

Gość mój facet ma dokładnie 37 cm
i nie kłamie

Gość mmmmmm
o tak, a moj 2 metry

Gość no po czym
to ladnie musisz byc rozepchana :D

Gość giertych
chyba wzrostu głupia cipo

Gość ja mam 43 cm
czy to mało ?? jestem załamany

Gość mmmmmm
chyba nie głupi chuju

Gość dlaczego tak mówisz o swoim
OJCU ?

Gość kattis
ludzka glupota nie zna granic.....:/

Gość zgłosiłam temat do usunięcia
zgłosiłam temat do usunięcia

Gość nie od brzucha
tylko z boku sie mierzy!!

Gość zgłosiłam temat do usunięcia
zgłosiłam temat do usunięcia

Gość Długość penisa
Istnieje szeroko rozpowszechnione przekonanie, że długość penisa u mężczyzny ma bezpośredni związek z jego sprawnością seksualną oraz satysfakcją partnerki podczas stosunku płciowego. Seksuolodzy zaprzeczają temu i podają, że długość normalnego penisa w czasie spoczynku wynosi 6-10 cm, a podczas wzwodu (erekcji) 11-17 cm, podczas gdy głębokość pochwy to średnio 10 cm. W ciągu ostatnich kilkudziesięciu lat wykonano szereg badań długości penisa dorosłych mężczyzn, opierając się zarówno na ocenach osób badanych, jak i wykonując badania w warunkach laboratoryjnych (te pierwsze wykazywały zwykle większą długość). Tzw. Raport Kinseya opublikowany w 1948 roku stwierdza, że średnia długość członka we wzwodzie wynosi 15,25 cm, ze średnim odchyleniem 1,96 cm (pomiary wykonywane przez osoby badane). Badanie zespołu Wessela z University of California, opublikowane w 1996 roku, wykazało średnią długość wzwiedzionego penisa 13,0 cm (pomiary wykonywane przez badaczy). Badanie brazylijskich urologów wykazało średnią długość wzwiedzionego penisa 14,5 cm (pomiary wykonywane przez badaczy). Niemieckie badanie z 1996 roku wykazało średnią długość wzwiedzionego penisa 14,5 cm (pomiary wykonywane przez badaczy). Notuje się również długość nie przekraczającą 7 cm (tzw. mikropenis), jak i przekraczającą 30 cm, aczkolwiek są to bardzo rzadkie przypadki. ­

Gość ooo999
mojego chłopa ma 18 cm ale wolałabym zeby miał mniej

Gość o-n-a
nie od boku tylko od brzucha sie mierzy. od boku mierza ci co chca sie dowartosciowac

Gość widze tutaj
spory blad autora topiku. to nie faceci pisza o swoich wielkich penisach tylko niedowartosciowane kobiety ktore chca dogryzac facetom. jestem kobieta i nie wazne ile ma tych cm g spodnich koles, nie o to chodzi. Owszem, skrajnosci typu ponad 20 i ponizej 10 sa rozpatrywane jako odrebny temat. Mialam w swoim zyciu 5 partnerow. Ten z ktorym jestem ma 13cm i jest super. Najwiekszego jakiego mialam to bylo moze 17 a tak wszyscy kolo14-15. I jezeli mam cos tu porownywac to ten z 17stoma byl dobrym kochankiem a tylko dzieki temu ze mial doswiadczenie i technike. Moj aktualny, choc nie estem z nim jeszcze dlugo wydaje sie byc rowniez dobry, choc jeszcze musimy sie troche dopasowac. Falsz i brednia co tutaj wypisuja. Mialam tylko jedna kolezanke ktora spotkala faceta co mial lekko ponad 20cm i po kilku stosunkach zakonczyli znajomosc. Owszem sa kobiety ktore potrzebuja wiekszych rozmiarow ze wzgledu na szerokosc ale one nie pisza tutaj raczej takich durnych wypowiedzi i czesta maja na tym punkcie komplesy(zbyt duzej pochwy). Panowie, glowa do gory, wiecej pewnosci, a jak jej brak to nie siedzcie na tym forum.

Gość ja nie kłamie
mój ma 38 cm !!

Gość magdanieM
no to brawo jest wiele większy od największego stwierdzonego przypadku największego penisa na swiecie

Gość widze tutaj
I jeszcze jedno co zauwazylem na tym forom to jest duza liczba amatorek wielkich penisow. W 90% zadna nie widziala wiekszego niz 17cm, 9,9% nigdy zadnego nie widzialo na zywo, a 0,1% moze widzialo cos wiekszego niz przecietnie. Zeby nie slodzic tak panom to powiem ze czesto sie przechwalaja. Pamietam, jeden z moich bylych chwalil sie kumpla przy piwie ze ma kolo 19cm, ale musial 5cm ta linike dalej przystawic. A po 2 to tez wielu panow nie dba o kobiete. koncza to w kilka ruchowa, domagaja sie osluszenstwa i lodzikow ale nawet na to nie zasluguja. Duzo wiary w siebie, odroznienie fikcji a realnego swiata i ogladania mniejszej liczby jesli ma sie kompleksy. Dbajcie o potrzeby wlasnych kobiet, a na pewno nie beda takich glupot pisaly.