Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jare27

W pracy mnóstwo wolnych kobiet a ja zakochałem się w sąsadce chodzącejdo liceum

Polecane posty

Gość Jare27

rozmawialem z nią i wyszło że również się jej podobam.

Gość Co to za problem

Gość To normalne

Gość etgt
jak to się mówi, serce nie sługa a tak serio, z dwojga złego lepsza sąsiadka niż współpracowniczka ;D

Gość liceum
to jakies 10 lat roznicy tak?

Gość kryśka że khoho
a co ?? ty taki dojrzały mężczyzna jesteś?? 27 lat?? ja chodząc do liceum związałam się z 29latkiem,teraz jestem na studiach i w styczniu bedę jego żona!!! A co do wieku,to czasami nie wierzę,ze dzieli nas tyle lat różnicy,wychodzi z niego czasem niesforny chłopiec!! grunt,że Ty tej licealistce też sie podobasz!!

Gość buehehehe
jak miałam 17 lat to tez dopirdalał sie do mnie 27-latek troche sie z nim pospotykałam i nara zadna normalna siedemnastolatka nie bedzie chciała związku ze starym dziadem - chyba, ze dla kasy

Byłbym szczęsliwy gdyby ze mną się trochę pospotykała. nawet gdyby m się jej znudził i mnie zostawiła

Gość ejjjjjjjjjjjjj
27 to nie stary dziad.. a serce nie sluga.. ja tam mam 18lat, wole starszych facetow, choc ie do przesady.. ale sa przynajmniej madrzejsi od moich rowiesnikow.. moj byly mial 25 i uwazam, ze dogadywalismy sie jak nigdy i wcale nie chodzilo tu o sex z jego strony ;]

wiem że się zakochałem ale wiem również że w niewłaściwej osobie

Gość kryśka że hoho
heheheh jakim starym dziadem??? typowa gówniara z Ciebie!! :-P nie wiesz,co tracisz! są rózni 27latkowie,tak jak i 17 latkowie - niektórzy tacy,że nawet lepiej nie spoglądac,niektórzy z kolei fantastyczni!!Widocznie jeszcze nie dojrzałaś do pewnych rzeczy Ja powiem tyle,że dla mnie 17-18 latkowie,to zera z regóły - w większości puści psychicznie i nieumiejętni fizycznie ;-) Miałam wcześniej paru chłopaczków w wieku 17-20lat,ale wymiękają przy moim obecnym facecie - prawdziwym facecie!!

Gość kryśka że hoho
jare27 nie pisz,ze w niewłaściwej osobie! tego jeszcze nie wiesz!!wszystko zależy od jej dojrzałości,bo jeśli to jakas gówniara,to nic z tego nie będzie,najwyżej Cię skrzywdzi.Jeśli z kolei dojrzała do pewnych rzeczy i bedziecie w stanie się dogadac,a z jej strony zainteresowanie Tobą też jest poważne,to jest szansa na ciekawy związek!!! wiek o niczym nie świadczy!!musisz tylko bycpewien,że dziewczyna nie ma pusto wgłowie !! Nie marnuj szansy,jesli coś z tego mogłoby byc!! może ona mysli to samo o tobie i też się martwi,ze jest dla Ciebie za młosda,nie będziesz na nią zwracał uwagi itp.! nie pozwól na to,bo się miniecie!!!

Gość kobiiiiietka
Nienawidzę takich kolesi. Dumni bo gówniara ich chciała. Jestem w twoim wieku i mnie to mierzi i denerwuje...:(

Gość Jare
opinie starych bab mnie nie interesują