Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monilka

ssyrop

Polecane posty

ja się pytam czy ktoś zna bo może stosował a w aptece niejednokrotnie się przejechałam na fachowych farmaceutkach

Gość Madzialena1982
Osobiście polecam syrop z cebuli, czosnku i miodu...troszkę śmierdzący :-) ale jakże skuteczny. Ale jeśli chodzi o dzieci to najlepiej wybrać się do lekarza, bo kaszel może doprowadzić np. do zmian w oskrzelach!!!

Gość Madzialena1982
Aha zacznij od syropów homeopatycznych, jesli cebulka nie odpowiada to proponuje STODAL.

byłam u lekarza ale ona nam dala tylko sinupret a mały jak kaszlał tak kaszle dalej te leki homeopatyczne działają? bo ja jakoś sceptycznie jestem nastawiona

Gość najlepszy syropek dla dzecka
to z cebuli miodu i cytryny. Musisz pokroic jedna duzą cebule w plasterki, posypac troche cukrem,i dodac czubata łyzke miodu oraz sok z polowy cytryny. Przykryc na pare godzic i potem pic 3-4 razy dziennie. Trochę zapach ma cebuli ale w smaku jest pycha!!!jak na lekarstwo;) zawsze kuruje sie tym syropkiem i mnie nie zawsiodl. A jezeli juz chcesz jakis z apteki to kupuj takie naturalne, sa duzo tansze i zdrowsze. Np prawoślazowy, zalezy na jaki kaszel.