Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewność

AEROBIC ZA I PRZECIW

Polecane posty

Gość niepewność

Chciałabym zapisać się na aerobic tylko ze nie jestem w 100% do tego przekonana, wazę 62 kg, wzrost 165 cm.Co wy na to. Piszcie za i przeciw.

Dla mnie to ty nie jestes za gruba. A co do aerobiku- za: - dobra forma - być może wyszczuplenie ciała PRZECIW: - chyba tylko jedno: po takim aerobiku są niezłe zakwasy :/

Gość przeciw to
tez to ze zle wplywa na stawy kolanowe. Wiec moze lepeij wybierz basen???te kilka kg na pewno zrzucisz, zaoszczedzisz stawy i bedziesz miala lepsza forme.choc wcale nie uwazam cie za gruba :)

Gość łączenie tematów
16:18 Asega Za http://www.sonika.com.pl 16:18 za 16:18 przeciw... aerobic źle działa na inteligencję, więc dla osoby która zakłada taki topik juz jedne zajęcia moga skończyc się tragicznie 16:20 qcharzyk hahahaha 16:21 niepewność Do przeciw jakbym miała problemy z inteligencją, to napewno nie wybierałabym się na aerobic. Jak masz tak głupio pisać to nie pisz wcale 16:23 akle Przeciw... ważne że ty jesteś inteligentna. Nie musisz krytykować innych. Ma dziewczyna problem to pisze. 16:24 faktycznie ma dziewczyna problem łączymy się z tobą!!! 16:26 Joł-asia może sie Kobieto po prostu zapisz, potem ocenisz czy za czy przeciw.... :-/ 16:27 nie no cicho przecież ONA MA PROBLEM hahahahahahahahahah

Gość od aerobiku wolalabym
isc na plywalnie.a to ze wzgledu na problemy z kolanem moim. a tak wogle idac na aerobik to musisz sie zroientowac o zajeciach i jakie cwiczenia chcesz robic czy np chodzic na rozciaganie czy na modelowanie posladkow i brzucha, czy moze na steep

Gość 3MO
mysle,ze tam na miejscu wykwalifikowane osoby poradza tobie co i jak bedzie dla ciebie najlepsze i na pewno za tak. aporade nie bedziesz musiała płacic. ja jestem jak najbardziej za wszelkim ruchem/bieganie,aerobik,pływanie/.dzieki temu mam sylwetke nastolatki,ale zgrabnej nastolatki,swietna kondycje i kosci mi nie "skrzypią". pozdrawiam!