Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llllljjj

co oznacza gdy facet...?

Polecane posty

Gość llllljjj

co oznacza gdy facet z ktorym sie jest dwa lata, nagle na zapytanie przezemnie dlaczego juz nie jest taki jak kiedys dlaczego sie nie stara? ...odpowiada mi a wlasciwie wykrzykuje że nie ma o co sie starac bo juz mnie zdobyl i nie wie czego ja wlasciwie chcę, bo to zawsze na niego dziewczyny leciały!!! po tym ja wychodze a on nie odzywa sie do mnie przez dwa dni!!!!!i nie przeprasza za to co zrobil. czy to koniec? bo jedsli tak to czemu mnie oszukiwal. co on chce przez to osiagnac/ dlaczego tak sie zachowuje. przeciez to on mnie zranil!! powinien przeprosic a ja wlasciwie powinnam z nim zerwac po tym bonie ma to dla mnnie sensu po 2 latach cos takiego uslyszec i zyc z kims takim co jesttak prozny i glupi ze nie potrafi nawet powiedziec przepraszam! odpowiedzcie prosze!!!!!!!!

Tzn że nie rozumiecie oboje co to partnerstwo ....

Gość iyoiouti
tzn. ze ejst glupim ch..:classic_cool:

Gość nostraaadamus
no ja bym z takim na pewno nie byla.......

Gość parnerkaaa
ja bym zerwała bez zastanowienia się dłuższego. Kobietę trzeba zdobywać nawet jak się jest 25 lat po ślubie. Ale oczywiście ty tez musisz robić na nim dobre wrażenie cały czas.

Gość 11.12.1976
o szlag, ja się ze swoim autentycznie nigdy nie kłócę, jestem przyjaźnie nastawiona wobec wszystkich ale takim tekstem to facet nawet mnie wyprowadziłby z równowagi chyba nie chciałabym zastanawiać się potem co miał na myśli więc od razu postawiłabym sprawę na ostrzu noża mówiąc że może mnie w każdej chwili stracić jeśli mnie nie chce, zależnie od reakcji zerwałabym albo nie

Gość llllljjj
ale co ja mam teraz zrobic? czy to koniec/ czy on mnie zostawil,? nie odzywa sie juz 2 dni, ja odkad mi tak powiedzial wogole ssie tez nie odzywam, co to oznacza/? jak mi mogl to zrobic po dwoch latach??

Gość llllljjj
zranil moje uczucia !!! nie moge mu tego wybaczzyc... ale ciezko jest zerwac jak sie kogos kocha czy kochało

Gość llllljjj
napiszcie mi prosze

No to już poznałaś swojego faceta z jego prawdziwej strony, w końcu się odkrył.......... Nie liczyłabym na to, że się odezwie i przeprosi. A jeśli nawet przeprosi, to co? Będzie Ci lepiej? Ja z taką świadomością nie potrafiłabym dalej brnąć w takim związku. Ciesz się, że wiesz na czym stoisz i nikt Cię nie okłamuje, albo jak się spije to powie Ci dopiero całą prawdę o Tobie... Zastanów się dziewczyno nad tym związkiem.

Gość llllljjj
boze tak mnie to boli. a dlaczego ty sadzisz ze on sie do mnie nie odezwie? ja wierze w niego!! taka jest moja milosc!! boze czy ktos moze go jakos usprawiedliwic!!!??? za to co zrobil?>!

O usprawiedliwienie dla swojego faceta zapytaj drugiego faceta, a ten na pewno go usprawiedliwi............ (solidarność plemników). Poza tym Twój facet sam Ci powiedział, że przecież już Cię zdobył i to zawsze kobiety o niego zabiegały, więc po co ma się dalej starać. Tak więc sama widzisz, że jest to typ faceta, wokół którego powinien cały świat się kręcić. Chyba wcale się nie przejął tym, że zranił Twoje uczucia. Może to tylko kryzys w waszym związku.... nie wiem, ale wiem na pewno, że gdybym coś takiego usłyszała od mojego faceta, to moje różowe okulary w mig by się posypały w drobny mak.

Ejże Amant to jest chore co mówisz.... Poza tym oboje powinni się starać o ten związek. No a może koleś miał już dość i wyrzucił co mu na wątrobie wisiało....

Gość 11.12.1976
ja tam mogę go próbować usprawiedliwiać: może za bardzo się narzucałaś z dopytywaniami i złośliwie tak odpowiedział czy w gniewie, może miał zły dzień i tak po prostu warknął ale co z tych usprawiedliwień jeśli się nie odzywa

Gość llllljjj
nie jestem stara jestem mloda mam21 lat i jetem atrakcyjna. do cholery mam tego dosyc niech ktos tu mi poradzi. nie sadze ze to chcial powiedziec, bo robi sobie jkaies opisy o mnie, zreszta bylo nam dobrze ale chodzi o to jak o n sie zachowal i co z tym zrobic

Gość llllljjj
no odpowiedz mi jako mezczyzna co o tym sadzisz szczerze

Gość llllljjj
co oznacza gdy facet z ktorym sie jest dwa lata, nagle na zapytanie przezemnie dlaczego juz nie jest taki jak kiedys dlaczego sie nie stara? ...odpowiada mi a wlasciwie wykrzykuje że nie ma o co sie starac bo juz mnie zdobyl i nie wie czego ja wlasciwie chcę, bo to zawsze na niego dziewczyny leciały!!! po tym ja wychodze a on nie odzywa sie do mnie przez dwa dni!!!!!i nie przeprasza za to co zrobil. czy to koniec? bo jedsli tak to czemu mnie oszukiwal. co on chce przez to osiagnac/ dlaczego tak sie zachowuje. przeciez to on mnie zranil!! powinien przeprosic a ja wlasciwie powinnam z nim zerwac po tym bonie ma to dla mnnie sensu po 2 latach cos takiego uslyszec i zyc z kims takim co jesttak prozny i glupi ze nie potrafi nawet powiedziec przepraszam! odpowiedzcie prosze!!!!!!!!

Gość llllljjj
czy ktos tu jeszcze jest?

Gość llllljjj
no nie wierze!!! w to! ale to on mnie do siebie tak zniec hecil ze cche mi sie naprzemian plakac i wymiotowac

Kochanie, on cię tak mocno zniechęcił i nie odzywa się już dwa dni, więc czy nie czujesz się już zniechęcona? Czasem prawda bardzo boli. Jego zachowanie jest świadectwem na to, że nie szanuje cię, niestety.

Gość llllljjj
NO ODEZWAL SIE WLASNIE

Gość hej hej
i co?? wiem jak sie teraz czujesz... jakie opisy?? moze on mysli ze to Ty powinnas sie odezwac, oni tak czasem maja, moj mi ostatnio powiedizal ze nie chce mu sie zem na gadac i nieodbieral tel przez 1 dzien, to duzo bo mieszkamy raze, wtedy bylam w domu. i mnie to potwornie bolalo.... a jak wrocilam o tym zapomnial, jakby nic sie nie stalo...

Gość mimkaddddddddd
i co powiedzial??przeprosil???

Gość behemot the hellcat
facet ma cie definitywnie w dupie

llllljjj, to smutne co piszesz, ale wynika z tego, że niewiele już Was łączy. Spróbuj z nim mimo wszystko porozmawiać. Faceci tak mają, że czasami czegoś nie rozumieją i zachowują się dziwnie. Odezwij się do niego i spróbuj pogadać. A jeśli nadal będzie Cię olewał... założysz nowy topik w stylu \"zerwałam z nim\".

Gość hyyyyyyyyyyyy
moglbym zdobywac kobiete i 25 lat ale w zamian wystawil bym takie oczekiwania ze nie zdolala by ich zrealizowac ;]