Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fieksila

Czy to grzybica? Pomocy

Polecane posty

Gość Fieksila

Dziewczyny... Byłam wczoraj u ginekologa, bo spóźnia mi się miesiączka i kłuje jajnik...to raczej nie ciąża, ale mam czekac jeszcze.Test nic nie wykazał. Lekarz nie stwierdził nic podejrzanego zapisal Luteine na wywołanie i leki pomocnicze w zapaleniach w tym antybiotyk Amoksiklav..wynik wymazu będzie za 2 tyg., do tej pory miałam mleczny sluz taki jak zazwyczaj przed okresem, był całkiem naturalny. A przed chwilą na papierze dostrzegłam takie grudki w nim...coś jak właśnie tu piszecie...serowate.....i teraz obawiam się że to grzybica...wylatuje ze mnie ten śluz gdy się załatwiam... i to chyba w dużej ilości gdyż sysze jak kapie.... Co powinnam zrobić, nie ma jescze wyników a tu się coś juz szykuje

Gość Fieksila
brak tematu, znalazlam temat o grzybicy, ale zostałam tam zignorowana, martwie się dopiero co wczoraj byłam ginekologa :(

Gość Fieksila
dziękuję za link to właśnie ten temat na ktorym zostałam zignorowana.... myślałam że to ciąża, cały czas miałam nadzieje...a teraz....ech...co się ze mną dzieje:(

Gość jak na moj gust
najpierw sprobuj irygacje z Tantum Rosa ale czekaj na badania lepiej a Tantum rosa nei zaszkodzi a grudki faktycznie moga mowic o grzybku:(

Gość taka tam jedna sobie
wez ten antybiotyk i inne specyfiki ktore dostalas. Nawet jakby okazalo sie ze jestes w ciazy to ten antybiotyk jest podawany kobietom w ciazy luteina zreszta tez. A jesli rzeczywiscie masz grzyba to szybko go wylecz zanim zmieni sie w cos gorszego.

Gość Fieksila
ale jak to dokladnie rozpoznac....przeciez jescze wczoraj wszytsko bylo ok, a niemozliwe jest chyba by po jednym diu przyjmowania lekow do tego doszlo...nie odczuwam swedzenia pieczenia ale moze nadejdzie, a wydzielina była wyraznie serowata a nie ajk do tej pory wodnista. Od czego to wszystko...:O pojde jutro do apteki....co jescze moge kupić....wczoraj prawie 50 zł zostawiłam w sumie lekarka nic nie zdiagnozowała..wizyta + wymaz 80 zł...dlatego nie mogę sobie pozwolic na kolejną, nie tak szybko. Wiem, że zdrowie jest najwazniejsze ale :o

Gość Fieksila
poza tymi lekami mam jescze jakies czopki doodbytnicze, wszystko przeciwbolowe/prezciwzapalne jak na moj gust dziekuje za rade