Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka jak śmietanka

pytanie dla ciężarnych

Polecane posty

Gość anka jak śmietanka

w którym TC lekarz pierwszy raz sprawdza czy dziecku bije serduszko???? jest w 13TC i jeszcze tego nie zrobił. troche się martwie. jak narazie miałam tylko USG i powiedziała że wszystko jest ok. prosze odpiszcie!!!

Gość juz na usg widac czy serduszko
bije czy nie, to taka pulsująca kropka, a lekarz jeszcze tego nie usłyszy, ale skoro powiedział, że jest ok to czemu sie martwisz

ANIU!!! Jeśli robil ci przez jame brzuszna to powinno byc widac serduszko juz od 7 tygodnia, wczesniej robi sie dopochwowe zeby zobaczyc. Nic ci nie mowil po badaniu jak szybko bije serduszko? Jesli sie tym martwisz zmien lekarza i zrob jeszcze jedno usg, tylko od razu pytaj zeby ci powiedzieli czy bije i jak szybko. Na pewno wszystko jest OK> zobaczysz i wtedy sie uspokoisz :)

Gość anka jak śmietanka
to dobrze ze tak mówicie:) bo się martwiłam. ale USG miałam w 7 tyg. powiedział że teraz zrobi ok 15-20 tyg. w 7 już też chyba widać ze bije,co????

nie uslyszy ale normalnie widzi jak szybko bije; nie wiem jakim cudem to mierzy, ja mu tam wierze w to tetno ktore mi podal. Jesli mialas usg, to nie masz sie czym martwic, bo przeciez wlasnie tam wychodzi czy bije i jak szybko. :)

jasne ze widac :) jakbys sie tak baaardzo dokladnie przypatrzyla i nie poruszala w tym czasie to idzie zauwazyc jak sie porusza :) wtedy jeszcze taka mala kropeczka :)

Gość anka jak śmietanka
to jest niesamowite:) juz sie nie moge doczekać nastepnego USG.:):) do lakarza idę dopiero 6.12 ale to na pewno szybko zleci

Gość anka jak śmietanka
ale dzisiaj miałam koszmarny sen!!!!! to był najgorszy sen w moim życiu!!! śniło mi się zę poroniłam... :(:(:( czy wierzycie w sny?????? jak myślicie???