Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

KOBITY !!!!!!na miłosc boską opamietajcie sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość

choc w tym szczególnym czasie załoby darujcie sobie !skonczcie z tymi epitatami na poziomie rynsztoka

Proszę dajcie mi kopa w dupę bo mam pisac pracę a mi sie nie chce i siedzę na Kafe, 😭 dobra idę 🖐️ pa dziewczyny

Gość leonkaka
brioszki to takie słodkie bułeczki

oj oj nieogladało sie dnia swira:) my sobie czasem rzucamy textami z tego filmu polecam ogladnij:) ja do net-ar nie wrzucałam my sobie tak odpowiadamy:)

cały text z tego motywu: Jestem wykończony, musze odpocząć. (nie wiem czemu mówię to do niej) - Jasne że odpocząć. Idę na zebranie Ligi Wolności. - Z ciuchami? - Z ciuchami? - Ze szlafrokiem? Pasek ci się ciągnie. - Taa ciągnie. ... Synuniu, synuniu, w kuchni masz brioszki ci kupiłam, czekoladowe na kolacje, mama ci kupiła, z czekoladą. - Mama ci brioszki kupiła. - Brioszki! - Brioszki? Na kolację? Ty chyba masz coś z głową?! - Z dupą!!! - Z dupą to ty zawsze miałaś, wściekliznę macicy masz bez przerwy. Kup se kołek osinowy i usiądź i siedź na nim, to cię uspokoi. - Świnia, gnuj. Wychodzę za mąż! - Za psa. - Za gówno. - Suka powinna wyjść za psa wychodzić. - Nie chowaj telefonu. - Po co ci telefon?! Do gonienia się masz wystarczą ci łapy.

Kurde nie skojarzyłam ze te brioszki to ze Świra ! :D Ale oglądałam tylko 2 razy więc dlatego ale sa znawczynie tego filmu :)