Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość girl19

coŚ mi jest ?

Polecane posty

Gość girl19

Do takiCh zgrabnych... szczuplych nie naleze mam 172 cm wz i kolo 65 kg wagi choc mysle ze po miesiacu wyrzeczenia cos ubyło:P to jak juz wiadomo moj problem jest zywieniowy od miesiaCa dobrego jak nie wiecej zjem zawyczaj to jest ; kisiel i jablkO albo 2 jabluszka albo sam kisiel zalezy od samopoczucia i sie dobrze czuje =) mam na dniaCh urorodzinki heh 19-ste urodzinki babcia przyleciala do mnie z obiadkiem i z furą ciastek urodzinowych juz ... odmawialam co chwile ... i niesteyy wepchnelam to wszystkO inaczej by sie obrazila, czulam sie starsznie ;/ ;/ jak jadlam to myslalam tylko o jednym zeby jak najszybciej to ''wyzygaC do kibla'';/ to jest normalne? cos mi jest ? 3 x probowalam na hama ale nie udalo sie ... gdyby nikogo w domku nie bylo to bym napewno to zrobila , boje sie ze nasteonym razem jak zjem w miare normalnie to samO bede chciala zrobiC;/ musze cos z tym zrobiC ale co ? zeby sie do zadnej choroby nie wprowadzic

Gość kkkkkonewka
Jest jedna zasada - nawet jeśli się objadłas, jeśli nawet masz wyrzuty sumienia, ze pozwoliłaś sobie na łakomstwo...to NIGDY NIE WYMIOTUJ! NIGDY! to jest najgorsze z możliwych zachowań. Poza tym, jeśli chcesz schudnać, to nie przechodź od razu na ścisłą dietę, ale staraj sie stopniowo zmniejszać porcje jedzenia. I nie jedz nic po godz. 18. Ale nie wymiotuj, bo to jest najprostsza droga do tragedii. Takie zachowanie moze skończyć sie BULIMIĄ, która prowadzi to wyniszczenia organizmu. Traci się na wadze, organizm jest osłabiony, pogarsza się stan skóry, wypadają włosy, psują sie zęby (od wymiotowania). A najgorsze w tej chorobie jest to,ze niszczy ona psychikę. Poszukaj w internecie informacji na temat bulimii. I proszę Cię, nie rób głupot, bo zrobisz sobie krzywdę. Sądząć z niku jesteś jeszcze bardzo mlodziutka...nie wpędzaj sie w chorobę, nie warto. Nie odchudzaj sie drastycznie i nie wymiotuj, nigdy. Życzę Ci powodzenia i mam nadzieję, ze weźmiesz sobie do serca moje przestrogi i będziesz zachowywać sie rozsądnie. Pozdrawiam !