Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alvin

Jak długo można czekać na wyznanie uczuć?

Polecane posty

Gość Alvin

Kiedyś zależało mi na pewnej osobie, byłem w stanie znieść wszystko, jej nieustające humory, wahania nastrojów, czekałem, miałem nadzieję, że jednak kiedyś mnie pokocha. I... tak się faktycznie stało, po ponad roku usłyszałem te dwa słowa. Niestety, za późno, moje uczucia zdążyły wygasnąć, dobijane jednocześnie jej zachowanie. Teraz sytuacja jest trochę podobna, znowu czekam, znowu już ponad rok. Boję się, że to może skończyć się tak samo...

Gość Wedrowiecc
Lepiej czekac niz wpasc z pierwszy lepszy zwiazek. Wygladasz na fajna dziewczyne; zycze Ci duzo szczescia. Nastepnym razem sama sie zapytaj.

Gość ojjjjjjjjjjj
hiehie

Gość ja Ciebie rozumiem...
skoro tak późno powiedziała ze Cię kocha to znaczy ze moze chciała kochac na siłę? i było to wymuszone uczucie nieszczere? jesli sytuacja jest podobna a dziewczyna nie jest dla Ciebie miła itp...to lepiej odejdz bo cos mi sie wydaje ze jestes pocieszycielem i jednoczesnie ofiąrą chamskich zachowń... bo mozna kogos kochac i nie mówic mu tego ale mówic swoim zachowaniem w stosunku do partnera.. a one szacunku dla Ciebie nie miały( tak mi sie wydaje)

Gość Alvin
Z tym, że tym razem ona jest dla mnie naprawdę wspaniała, jest tylko jeden problem, z wyznaniem uczuć mianowicie. Tym razem już nie rzucam słów na wiatr, nie powiedziałem jej, że kocham, nie wiem, kiedy to zrobię, bowiem życie nauczyło mnie, żeby nie robić z tego słowa szmaty. Boję się, że ona uzmysłowi sobie, że jestem dla niej ważny dopiero wtedy, gdy będzie po wszystkim, gdy moje uczucia przeminą. Bowiem często tak właśnie jest. Przykre.