Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana Fergie

Problem z orgazmem . .

Polecane posty

Gość Załamana Fergie

Błagam pomuzcie bo nei wiem nie wiem nie iwem co sie dzieje ale jeszcze nigdy nei miałam orgazmuspałam juz 4 facetami i jeden z nich był naprawde obdazony prz nature i nie mozliwe były ze. . a ja nic . . poprostu nei wiem cos jest ze mna nie tak.. pomuzcie bo boje sie z tym isc do lekarza bo to raczej do sexuologa powinnam pujsc a ei do ginekologa zreszta sam juz nei wiem Ginekologa o to nei pytalam ale wszytskei badania miałam zrobione i jestem zdrowa . . nie wiem pozatym tez czesto po kochaniu sie mam problemy z siusieniem juz podczas stosunku zaczyna mi sie chcec ale neistety zanim zrobie mija jakeis 40 min do dwuch godzin nawet czasem . Ostatnio hchce sprobwac sexu analnego ale boje sie takze narazi e z chłopakiem robimy takie podchody co do tego tylko z paluszkami i nawet było fajnei . W kazdym razie jestem w bardzo dobrym zwiazku i ni echec go stracicmoij chłopak wie o tymz e ni eosiagam z jim orgazmow i z nikim kolwiek innym ale wspiera mnei ale wiem ze boi si eze przez to moze am nei wyjsc a ja wiem ze to jzu jest ten i zostane z nim nawet jesli tego orgazmu miałą bym nigdy nei osiagnac ale BŁAGAM pomuzcie mi chociaz troszke.. JA potrafoe osiagnac tylko orgazm łechtaczkopwy i to najlepiej mi wychodzi gdy robie to sama. . . ZAŁAMANA

Gość Biedna
ja tez nie miewam orgazmow na razie sie staramy ale i tak jest mi bardzo dobrze w lozku i tez chce mi sie siusac przy stosunku to jest krepujace bo nie moge sie do konca rozluznic,boje sie ze jak sie rozluznie jak bedzie dochodzilo do orgazmu to sie ssiusiam :(

Gość Załamana Fergie
nie no ja az takiego problemu nie mam.. ale czy wam wszytskim dziewczyny nei przeszkadza ze miewacie orgazmu ? ja wiem ze to nei ejst najwazniejsze dla mnie tez nie . Ale jednak chciała bym go choc raz poraz miec . No dobra choc ten jeden raz :( . . .

Gość Załamana Fergie
ILE DZIEWCZYN NIE MIEWA OGRAZMOW I WOGOLE CZY JEST JAKIS WIEK CZY W JAKIMS SZCZEGOLNYM WIEKU MOZNA MIEC LUB NEI MIEC OGRAZMOW ?

Gość tylko na chwilke
napewno to nie zalezy od wieku . to psychika. a pierwszy partner temu winien bo byl doniczego ja tez nie mam przy zwyklym stosunku i zyje sa na to inne sposoby zeby go przezyc

Gość Załamana Fergie
TAk ale TYLKO NA CHWILE skad ja mam sobie uswiadomic w mojej psychice ? Ja naprawde bardzo kocham mojego partnera wiem juz ze to jest ten i ze innego nie chce.. a ni echce go stracic przez takiecos ja wiem ze go nei opuszcze ale czyon czasem.. wiem ze ma mysli ze skoro mni nie zaspokaja to ja moge go opuscic.. boje sie naprawde . NIe wiem jak mam to zrobic . . CZy wogole moge kiedys dostac ten orgazm i dlaczgo niektorzy uwazaja ze orgazm jest jeden MI SI E ZDAJE ZE jest i Łechtaczkowy i POCHWOWY co mylislicie ??

Gość najsampierw
poczytaj słownik, to i orgazm przyjdzie ;)

Gość Załamana Fergie
Ni jestem polka wiec nie zycze sobie tego typu uwag ! jestem w tym karaju od 3 lat a od 5 znam jezyk i głubie si eale nie to jest tematem tego forum.

Gość okularnica *-*
hej, ja mam podobny problem, tylko jestem lepsza, bo raz mi sie udalo ,ale to bylo daaaawno temu i juz nie pamietam jak to jest :( ja wiem, ze ejsli o mnie chodzi, to lezy w psychice :( aha kochamy sie od ponad 2 lat, i niesttey przewaznie u niego albo u mnie w domu a wtedy zawsze ktos jest :( u mnie to nawet lozko skrzypi wiec juz w ogole nie mozna sie zrelaksowc, ja non stop o tym mysle, ze ktos w kazdej chwili moze wejsc :( a jak bylismy sami, to owszem, zrelaksowalam sie, bylo miodzio ale.. nie dawalam rady, czulam, ze jest mi dobrze, ze zaraz dojde.. ale.. po jakims czasie zamaist dostawac orgazm, to uczucie slablo :( ja nie wiem, czy dam rade cos z tym zrobic, narazie sie do tego przyzwyczailam, chcialabym baaaaardzo dostac ten choelrny orgaznm, i to nie dla siebie, tylko dla niego, zeby on sie juz tak nie zameczal myslami, ze ejst keipski itp ale no nie moge :( mam nadzieje, ze jak zameiszkamy razem i bedziemy sie regualrnie kochac to TO z czasem przyjdzie :)

Gość okularnico przestan
myslec obsesyjnie o orgazmie. Relaksuj sie w czasie, baw sie lechtaczka:) np. w pozycji na pieska.zapomnij o calym swiecie i moze się uda:)

Gość okularnica *-*
heh na pieska.. jej nie powiem ,jest fanie ale.. ja nie cierpie tej pozycji!!! nie widze jego twarzy, on nie widzi mojej, objac go nie moge... eehhhh to nie dla mnie :(

Gość fergie007
No włsnie ja uwielbiam bliskosc z mezczyzna tym bardziej ze moj chłopak jest mi cholernie bliski..

Gość ketchup00
droga fergie a nie mozesz przyjac takiej pozycji aby pocierac lechtaczke ja mam zawsze orgazm bo jakos sie tak ustawie zeby doszlo do pocierania lechtaczki w ta i we ta a czasami partner dotyka mnie tam palcem .. sprobuj napewno sie uda :) pochwowego jeszcze nie mialam .. moze kiedys sie uda .. ;)

witam to ja ZAŁAMANA fergie tylko musiałąm wrocic pod inym nikiem bo mi sie cos porobiło z tamtym.

ketchup00 ja moge taka pozycje ale to bedzoe orgazm łechtaczkowy a jak bym chciałą pochwowy punkt G i tak dalej... :(:(:(

Gość ja przez długi
czas nie miałam orgazmu,myslenie o nim w trakcie stosunku stało sie jakąs obsesja.....a to do niczego dobrego(przyjemnego )nie prowadziło....Az pewnego razu postanowiłam całkowicie sie rozluznic i odpedzić myśli o orgazmie....poddałam sie tylko przeżywanym uczuciom przyjemnosci,starałam sie jakby 'skupiać" na nich....I MIAŁAM ORGAZM:) Dzis nie mam juz problemu z dojsciem(mam orgazm pochwowy i łechtaczkowy) Fergie-powodzenia życze:)myśle ze z czasem napewno bedziesz miec cudowne orgazmy!!!Wiem bo sama miałam taki problem jak ty pozdrawiam:)

JAk to ZROBIŁAS ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Mimo ze bardzo kocham moejgo chłopaka to nie wiem czy nei potrafei sie rozluznic bo wydaje mi sie ze potradie wcalene nei mam obj=seji myslenia o orgazmie . . :(

Gość ja przez długi
poprostu postanowilam nie czekac na orgazm nie dopatrywac sie go za kazdym razem....wiesz wcześniej gdy robilo sie coraz przyjemniej podczas stosunku myślalam ze to juz niedługo....ze jeszcze chwile...i nic:( to nie bardzo denerwowalo(to ze oczekuje i oczekuje)wiec jakos sie zmobilizowalam i przestalam myslec o orgazmnie....zamknelam oczy i staralam sie całą soba przezywac przyjkemność -i doczekalam sie :) trzeba tez dodac ze wazne jest samopoczucie,pewnośc podczas stosunku(zabespieczenie) i oczywiście nie spieszyc sie powoli.Powiedz swojemu partnerowi co sprawia Ci najwieksza przyjemność,niech cie tak popieści,polecam pozycje na jezdzca(bedziesz miec kontrole nad ruchami,a partner moze cie piescic i calowac) pozdrawiam:) i 3mam kciuki

chodzi o blokadę :) nie można się skupiać na uporczywym dążeniu do orgazmu... tylko przyjemność... przyjemność...i orgazm gotowy :)

Gość Załamana Fergie
no tak ale ja mam pewnosc ze wszytskiem juz sama nei wiem ald eobrze sprobuje. Mam tez pytanie czy dziewczeta naprawde musza sie uczyc orgazmu czy musza tez meic za soba jakeis lata dowiadczenia czy cos ? bo otatnio tak słyszłąm...

myślę że doświadczenie jest przydatne ale nie jest konieczne chociaż przyznam że po przekroczeniu magicznej trzydziestki jest bosko ;)

Gość ja też nie mam
jeszcze nigdy nie miałam orgazmu z facetem :( zawsze czuje parcie na pęcherz, ostatnio już nawet z tego żartuję :) w ogóle nie czuję przyjemnośći gdy jest we mnie penis... wściec się można :P