Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecznie niewyspana

Kłopoty ze wstawaniem

Polecane posty

Gość wiecznie niewyspana

Ostatnio mam coraz większe kłopoty ze wstawaniem rano. Jestem po prostu nieprzytomna i nie daje rady wstawać. Do tej pory tak nie było ale od jakichś 2 tygodni jest koszmarnie. Nie chodze póżno spać, nie mam kłopotów z zasypianiem ale wstać nie moge. Ma ktoś podobnie? Co można na to poradzić? Łykać jakieś witaminy czy coś ? Poradźcie proszę...

Gość ma tak samo jak Ty

Gość i co z tym zrobić
Co na to może pomóc?

Gość Ola_25
Ja tez nie moge rano wstac! Generalnie jestem sowa-lubie siedziec do pozna w nocy a potemspac do poludnia, dlatego wstawanie przed 7 rano to dla mnie prawdziwy koszmar! Ale nie potrafie nic na to poradzic:(

hehe a co ja mam powiedziec tez jestem sowa a musze wstawac o 5:00 rano

Gość linx
poranne wstawanie to nie dla mnie!!zastanawiam sie jak zaczne pracowac to co ja zrobie!! teraz tak mam ze jak wstaje na uczelnie przed 7 to po wykladavch zawsze na 2 godzinki musze sie polozyc spac bo nie daje rady do wieczora.przeraza mnie to!!

płacz rano moich dzieci, że luż chcą na ręce i mleko, skutecznie stawia na nogi pożyczyć komuś :)

Gość ojjjeeejjj
ja wogole nie wiem jak ja w poniedzialek wstane o 5 rano hehe a przedemna caly dzien jeszcze bedzie

Gość Zuza26
swietnie cie rozumiem; zawze byl to dla nmie problem ale od 3 tygodni przerodzilo sie to w istny koszmar; dochodzi do tego, ze poprostu nie wstaje i zawalam wane sprwy; mysle ze to kwestia przeznaczenia; ale znalazlam sposob zeby funkcjonowac jak juz uda mi sie oczywiscie zwlec z lozka pierwsz swe kroki kieruje pod prysznic; a zeby funkcjonowac po wyjsciu z domu pije cherbatke zrodlo energii jest herbatka ktora zawiera guarane jest naprawde rewelacyjna a szczegolnie dla osob ktore ni pija badz nie moga pic kawy

Gość Zuza26
mialo byc przemeczenia a nie przeznaczenia ;-)

Gość Ola_25
Ja nie jestem przemeczona, bo nic meczacego nie robie w ciagu dnia, a mimo wszystko nawet jakby sie polozyla o 9 i spala 9 godzin to i tak nie moge wstac z lozka rano:(

Gość zbyt dlugi sen też męczy

Gość Ola_25
Wszystko jedno czy spie 6 godzin czy 9. Jesli ma wstac rano to nie moge i juz:(

Gość ja też tak mam ja Wy
:-oJestem typową sową,w nocy mogę normalnie funkcjonować,kladę sie późno spac ale jak mam wczesnie rano wstac to masakra:-o

Gość śpij co noc
zawsze po 8 godzin. po jakichś dwóch tygodniach powinno być lepiej.

Gość wiecznie niewyspana
Jak już wstane z łóżka to potem jakoś już idzie, prysznic, kawa i powoli zaczynam żyć. Tylko ze najtrudniej jest wstać. Wyłączam kilka budzików i śpie dalej, czuje sie jak nieprzytomna i nie mam siły wstać po prostu zasypiam... Czy może są jakieś proszki na to albo jakieś naturalne metody żeby było lepiej? Chodze wcześnie spać a i tak sie nie poprawia...

Oj znam ten ból. Również kładę sie wcześnie a wstawanie rano to dla mnie wielki ból. To jest tylko ten jeden moment od chwili dzwięku budzika do chwili podniesienia głowy, ale jak ja go nienawidzę. :O