Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

m*ajka

nieprzyjemnosci w okresie ciąży spowodowane przez

Polecane posty

inne osoby miałyscie przykre sytuacje, jak im zapobiegac, podzielcie sie radą

Maju takich sytuacji było mnóstwo. ludzie teraz są okropni i za grosz taktu nie mają. Jak byłam w 12 tc na usg np. to pyta mnie gościu czekający na żonę \"który to tydzień\" ja: \"12\" on: \"o a żona jak była w 12 tc na usg to okazało się że ciąża obumarła miesiąc wcześniej\"..... Poza tym jak już zdecydujesz się na jakieś imię dla dziecka to natychmiast znajdziesięktoś komu się ono nie podoba i ovczywiście nie omieszka Ci o tym powiedzieć.... Rada: nie przejmowac się gadANIEM INNYCH I ROBIĆ TO CO cI PODPOWIADA INSTYNKT ALBO PYTAĆ O WSZYSTKO LEKARZA, BO TU NA FORUM ZARAZ cI NAPISZĄ ŻE JEŚĆ NIE MOŻESZ NP. SERA PLEŚNIOWEGO CZY MALIJ albo broń boże pić herbty..... sorki Caps mi się włączył a nie chce mi się przepisywać...

Gość mamuśka styczeń
DLa mnie ostatnio nie taka bliska mi znajoma powiedziała, że gruba jestem (31 tc na plusie 10 kg), wszyscy mi mówią, ze ładnie wyglądam i że tylko w brzuszek poszło ... :) sama urodziła dwójkę dzieci i wie jak to jest, a tak mi dosrała. Olałam ją, bo ona półtora roku po porodzie wygląda gorzej niż ja w 7 miesiacu :p

dla mnie bez sens totalny prykrosci mowia osoby bez wyczucia kompletnego bez taktu, nie rozumiem takiego postepowania, jak by mnie ktos powiedział cos przykregow ciazy to bym pomyslała ze jest śmieszny, ze nie ma za grosz kultury....co to za udzie a jednak tacy tez musza zyc...

Gość u mnie po ciąży było gorzej
Nie mogę wrócić do swojej wagi sprzed ciąży :( A tu przychodzi do mnie do biura jedna baba. Ma dużą nadwagę, ale patrząc na mnie pyta "O, znowu pani w ciąży?" :O Mało się nie popłakałam.

to jej odpowiedz tym samym, ze bedzie miała bliźniaki, no jak tak mozna, nie daj sie walcz jej bronią- do dzieła

Gość u mnie po ciąży było gorzej
Nie chcę być taka jak ona. :( Ale to jest kolejny dowód na to, że powiedzenie "pomyśl zanim powiesz" powinno brzmieć "pomyśl zanim pomyślisz". :O

Gość bimbao
znajoma chyba zazdrosna o ciąże, bo 7 lat po ślubie bez zabezpieczania i 0 dzieci. utyłam sporo przed ciażą i ona wiedziała, ze żle mi z tym, ale kiedy zobaczyła mnie w 10 tyg (schudłam kg lub dwa) na dzień dobry powiedziała: ale jesleś gruba! a przecież nie było mowy jeszcze wtedy o brzuchu ciażowym. powiedziała to złośliwie

nie musisz byc nie miał, powiedz cos dosadnie, niech jej sie zrobi głupio, zeby wiecej takich tekstów nie mowiła. jesli ona tak mowi musi czuc sie pewna siebie, lubiana, lub nie przez wiekszosc otocznia, musi siebie akceptowac taka jaka jest lub 2 strona nie lubi siebie za to jaka jest i odgrywa sie na innych, chce byc lepsza powiedz zeby poparzała najpierw na siebie dopiero wyrazała opinie o innych to sie przymknie.

no jasne przeciez człowiek cieszy sie jak 2mu moze dopiec, wiedzac ze byłas w ciazy a to powiem jej cos przykrego niech nie mysli ze tak pieknie wyglada, nie nalezy sie przejmowac tym w zadnym razie...to nie tym osobom musicie sie podobac ale mezowi