Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo się ciesze

Do YOYO30

Polecane posty

Gość Bardzo się ciesze

Kobieto, ja tez sie bałam!!!!!!!!!! To czesto normalne, zwlaszcza ze nie planowalas...... Ale pokochasz malenstwo, zobaczysz... MAsz wsparcie ze strony meża, mamy.... Nie mysl tylko o abrocji, blagam Cie... Moja kolezsanka usunela, jest wrakiem czlowieka - psychicznym....

Gość yoyo30
nie myśle o aborcji ale o tym że je skrzywdzę, bo nie pokocham go.. i dzięki za miłe słowa :)

Gość Bardzo sie ciesze
Wiesz jak bylo u mnie? Zaszlam w ciaze.... 4 tydzien, jedziemy pociagiem w gory... widze faceta z 4-latkiem, chlopiec bardzo absorbujacy, ojciec wciaz sie z nim bawi, cos mu opowiada itd... moj maz sie cieszy, mowi ze to fajnie miec dziecko... ja mysle sobie, ze wolnosc utracona.... 5 tydzien, w gorach, czuje sie fatalnie, coraz slabiej, coraz gorzej, mysle sobie, no tak, to dopiero poczatki ajuz takie samopoczucie...nastepnego dnia krosty na ciele, szok, strach, LEK O DZIECKO!!!!! zeby to tylko nie byla rozyczka!!!! To ospa....z jednej strony ulga, z drugiej strach, ze i tak zagrozi to ciazy, pojawiaja sie wyrzuty sumienia, ze na poczatku srednio sie z niej cieszylam.... 10 tydzien... wizyta u gina...potwierdza ciaze, pociesza, ze ospa nie musi wplynac na plod, skierowanie na usg... 12 tydzien, usg, strach, okropny, czy wszystko w porzadku.... Lekarz pokazuje bijace serduszko, ocena ciazy: wszystko idealnie! ULGA ogromna i wzruszenie - moje malenstwo jest takie silne i kochane, ze nawet zadnych mdlosci ani innych dolegliwosci ciazowych nie mam 30 tydzien, podczas kąpieli wyczuwam zgrubienie pod pacha... Znowu szok, STRACH, ale tym razem o dziecko, o jego przyszlosc, nie chce go zostawic!!! Wizyta u gina i usg - to tylko przyklejenie miesnia. Jestem zdrowa i silna i dostalam ogromny dar - bede mama!!!!!