Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martynka22

i co ja mam teraz zrobic???!!

Polecane posty

Gość Martynka22

Od 2 lat jestem w związku z moim chłopakiem, kocham go i jest dla mnie bardzo czuły, miły i wyrozumiały. Czekał prawie rok aby pójść ze mną do łóżka. Czasem wychodzimy na balety i od tego zaczął się cały problem. Poszłam z nim na balety pobawić się trochę i on się trochę wstawił. Miałam ochotę potańczyć i na parkiecie zauważyłam pewnego mężczyznę. Nie był super przystojny, ale miał w sobie coś, co nie pozwalało mi oderwać od niego wzroku. I nie zwracał na mnie uwagi, tańczył z jakimiś laskami. Nagle spojrzał się na mnie, ale w taki sposób, że zmiękły mi kolana, miał coś takiego zniewalającego w spojrzeniu, że zrobiło mi się gorąco i bałam się że upadnę Musiał to jakoś wyczuć, po podszedł do mmnie, spojrzał mi prosto w oczy tym swoim wzrokiem i wyprowadził na zewnątrz. Nie powiedział ani słowa a ja nie potrafiłam mu się oprzeć, poszliśmy do bramy i zaczęliśmy się całować. Wspaniale całował, czułam się głupio bo przecież mam chłopaka, ale chciałam jeszcze. Odwrócił mnie tyłem zadarł spódniczkę i możecie się domyśleć co było dalej. Nigdy wcześniej nie miałam tak cudownego orgazmu, rżnął mnie doskonale jak by znał dokładnie moje ciało, dostałam tak silnego orgazmu że myślałam że zemdleję. Nigdy czegoś takiego nie przeżyłam. A po wszystkim on wrócil do lokalu a ja potrzebowałam paru minut zeby się uspokoić. I nie wiem co mam teraz zrobić, chyba się w nim zakochałam, chciałabym żeby mnie jeszcze tak rżnął a z drugiej strony jestem z moim chłopakiem:(((

Gość niestety ale jesteś
zwykłą k***wą :O

Gość marniusia prowokacyjka

Gość hahahahahahahahahahah.....

Gość zeszmaciłas sie

Gość supcio
dziwczyno ale masz bujna wyobraznie

Gość hahahahahahahahahahhahahaha

Gość Świeta_Wincenta
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Marne to opowiadanko...

Gość Martynka22
właśnie tam myślałam że nikt mi nie uwierzy a ja nie wiem co mam zrobic. Jestem z moim chłopakiem, chyba sie nic nie domysla a cały czas myślę o tamtym:((

Gość Cerberiusz
Po prostu jesteś głupia, a za głupotę się płaci. Mam nadzieję ze złapałaś jakiegoś syfa, a twój facet o wszystkim się dowie i rzuci cię w pizdu.

Gość a......
ja Ci wierzę bo wiem jakie w dziesiejszych czasach są niektóre (czyt. większość) dziewczyn - są gorsze od facetów :o współczuję Twojemu chłopakowi - dla jego dobra go zostaw bo jak ktoś zasmkowął "zakazenego owocu" to na jednym kąsku się nie skończy :o tak w ogóle nie kochasz ani jednego ani drugiego bo jak się kocha to nie ma mowy o zdradach :P widocznie coś się sypało w Twym związku że tak postąpiłaś - wpółczuję bo jak się inni dowiedzą o tym wyskoku to bedziesz mieć niezłą oponię:o ale na głupotę nie ma rady :P z resztą faceci uważają że laski na imprach w 99% są łatwe - widać gostek sam się przekonał;) nie ma to jak nie szanująca sie kobieta :o

Gość Martynka22
Kocham tego drugiego, cały czas o nim myślę chciałabym go znowu spotakać. Myślicie żeby pójść do tego klubu i go poszukać? Brakuje mi takiego seksu i wiem że z nikim innym nie będe takiego miała. I żal mi mojego chłopaka, jest naprawdę dobry i dużo dla mnie robi. Jak mam mu o tym powiedzieć?

Gość a.....
niby czego mamy zazdrościć :o głupoty i braku szacunku :o poprostu facet potraktował Cię jak kobitkę na 1 noc :P i tyle, watpię żeby ten gostek z imprezy stworzył z Toba jakis związek - Ty chyba żadko chodzisz na imprezki ;) lepiej powiedz chłopakowi że go zdradziłaś ale nie licz że on spokojnie na to zareaguje - licz się z konsekwencjami i to z tymi najgorszymi

Gość Martynka22
I co mam mu powiedziec? ze ktos mnie zerznal tak wspaniale ze on nigdy taj nie będzie potrafił?:( To bez sensu:(