Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BASS

DO Pań ? Czy lubicie ssanie łechtaczki i piersi ?

Polecane posty

Gość działo się wielkie NIC
no wiec wlasnie...polskie realia nie sprzyjaja posiadaniu dzieci :O bo ludzie po studiach nie maja nic...a jesli nie moga liczyc na pomoc rodzicow to nie maja nic jeszcze dluuuugo po skonczeniu studiow jednak z drogiej strony ludzie tez sie zmienili...moi rodzicie mieli w domu materac i kilka szafek i starali sie o dziecko...fakt ze mieli prace, mieszkanie sluzbowe...ale poza tym nic... teraz priorytety sie zmieniaja...ludzie chca sie najpierw dorobic...kalkuluja wszysko... analizuja zyski i straty ewentualne maja bardziej hedonistyczne podejscie do zycia...

nie boje sie zostać sama ale wiem o tym doskonale ze nigdy nie będzie takiej potrzby abym była samota matką. Mam dobrą prace bo wiesz ile psycholog może sobie zarobić, mieszkanie mam i co mi było by potrzebne zebym sama sobie nie poradziła

Czyli jednak moje zaskoczenie Natką nie było takie nieuzasadnione mimo...prawda ?? Jednak kiedy się slyszy o siwadomym macierzyństwie w realiach polskich to jednak granicę stani to 26. Chyba że popełniełem jeden logiczny błąd ?? Natka nie mieszka w Polsce ...

a jednak oburzenie ;) :P

tfu zaskoczenie...widze to co chce widziec :O:P ;)

Stic mieszkam w Polsce ale byłam 2 lata w Londynie uczyć sie tamtejszego podejścia do psychologi człowieka

Zaskoczenie - tak - może nie kompletne - młoda matka to nie jakiś społeczny szok - odludek a jednak zawsze wiedziałem, że kobiety są twarde - przecież to one rodzą żołnierzy ....

Gość tak tak tak...
ja popieram 21 to faktycznie bedziesz mloda mamusia ... :) i z jednej strony podziwiam ja jeszce za bardzo mam nasrane do glowki ... a o dzieesku nawet nie mysle ze w wieku tak hymm.. 26 che sie wyszalec .. bawic ... i poczuc sma zycia :) ale w wieku 21 nie nie opdada nie dla mnie

ja jestem rozdarta...z jednej strony bycie mloda mamusia jest fajne ale z drugiej egoizm bierze gore :P

Gość tak tak tak...
pislam szybko i brzydko wiec jeszce raz ..:P ja popieram 21 to faktycznie bedziesz mloda mamusia ... i z jednej strony podziwiam ja jeszce za bardzo mam nasrane do glowki ... a o dziecku nawet nie mysle:) ale moze jak bede miec .26 latek to bede chodzic z brzuchem jak narazie chce sie wyszalec .. bawic ... i poczuc smak zycia ale w wieku 21 nie nie opdada nie dla mnie

Wasze poglądy są słuszne ale mój wybór i pogląd na dziecko wygląda inaczej

Gość tak tak tak...
widocznie jestes odpowiedzilna i dojrzala ja mam z tym jeszce klopoty ale jestem mlodsza od ciebie ale mimo to i tak jak na swoj wiek zachowuje sie naparwde koszmarnie ... :P gdy widze kolezanki on w zwiazku od 2 lat kobiety .... facei ich odowza przywioza a ja he he cale zycie z kumplami :) jak dziewczyna wsiada do swojego faceta do samochodu ktory na nia czeka tak ja jade z 3 kumplami :P ktorzy ucza mnie wlasnie jezdzic samochodem no koszmar koszmar ze mnie jest i tyle :P

ja tez uwazam sie za osobe odpowiedzialna i dojrzala ale to nie zmienia faktu ze z macierzynstwem mam zamiar jeszzce poczekac ;)

Dla mnie wszytko jasne - thx - za dyskusję - i pamiętajcie - blanty skręcamy zgodnie z ruchem wskazowek zegara ... 🖐️

Gość tak tak tak...
skonczone 18 ... no ja jestem hymm delikatnie rozczepana ... jak mi sie cos nie podoba to mowie nie udaje inna osobe .. nie zgrywam sie jak np moje znajome po to aby byc bardziej dojrzala ... ale mama mi czesto mowi ze mam "nasrane do glowki" no ja niby tez odpowiedzilna jestem w maju jade zagranice .. tam bede pracowac i sama dbac o siebie umiem zadbac o siebie ale czasami mam tak porypane pomysly ... mam problem z tym ze czasami nie pomysle a pojde zrobie lub cos powiem ...

tak tak tak to jest taki wiek chociaż ja w wieku 18 lat myślałam troche inaczej. Kazda z nas przechodziła ten wiek i wiem sama posobie że to wiek buntowniczy

Gość Natka ale pierniczysz
masz 21 lat i juz masz dobra prace jako psycholog - tak tak, pierwsza sciema z twojej strony

Gość tak tak tak...
noooo i takie kobietki moje zycie ... moja bratowa byla w ciazy w wieku 18 lat teraz ma 21 i 3 letniego synka jest wspanila mama sytuacija ja zmusila aby byc odpowiedzilana skonczyla szkole a teraz studia ... z wszytkim sobie radzi ma sparcie w barcie (tzn mezu) i w nas .. :) sa swietna wesola rodzinka wsolne wakacije .. wyjazdy .. i wcale nie zrezygnowali z imprez ... bawia sie ale z odopwiedzilnoscia .. co prawda moj brat jest starszy od niej o 6 lat ... sa naprawde swietna kochajaca sie rodzina tylkoze mi do mojej bratowej wiele brakuje ..

nie piernicze nie wiesz że można mieć prace na II roku psychologi to sie zorientuj za nim coś powiesz

mozna miec oczywiscie, tylko ze nie w zawodzie, wiec nie sciemniaj ze bedac na II roku studiow psychologicznych pracujesz jako psycholog ciaza sie juz na glowke rzucila? :D

Gość BASS
Chwila nieuwagi i temat odpowiedzi zmienił się !!! Czy lubicie Panie ssanie łechtaczki przez Waszych Mężczyzn ?

Gość BASS
do Natki Ja też to uwielbiam, czasem tylko brak mi powietrza !!! Pozdr... dla Ojca i Twego Potomka

Bah... to ty masz 21 lat i jestes na II (drugim!) roku studiow podyplomowych????? co ty ludziom wciskasz za kit cielecino? zanim tu znow wejdziesz zorientuj sie w systemie ksztalcenia wyzszego marzycielko

do BASS: Przypuszczam, ze kazda kobieta ma inne upodobania, bo troche inaczej odczuwa. To, ze dowiesz sie, ze jedna lubi tak, a druga inaczej niekoniecznie Wam pomoze. Moze najlepiej z zona o tym pogadaj? Nie mam jeszcze meza, ale mysle, ze z kim jak z kim, ale z mezem moglabym rozmawiac o takich sprawach. A nawet byloby to wskazane:-) Ze swoim partnerem poruszmy takie tematy, jesli widzimy potrzebe (albo mamy po prostu ochote pogadac o naszym seksie) i dobrze nam to robi:-)

Gość ludzie ten topik mial byc
o ssaniu lechtaczki!