Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chamek

Słowa Mają Siłę

Polecane posty

Gość chamek

SMS od mojej bylej, o ktora caly czas walcze, ktora twierdzi, ze mnie kocha, ale jest z innym z rozsadku: "Na pewno wyda Ci sie to smieszne... No ale napisze. Ja jestem pewna, ze my jeszcze bedziemy ze soba. Nie teraz, teraz jest jeszcze za wczesnie dla Ciebie, za pozno dla mnie... Ale jak juz dorosniemy to bedziemy ze soba. Zobaczysz!!!!!!!!!!" Ktos mi wyjasni to?

Gość onyx
dziecięce marzenia :) musi ją przelecieć jeszcze kilku, żeby dorównała poziomem do takich frajerów jak ty :classic_cool:

Gość mała czarna...
zostawia sobie furtkę żeby wrazie czego mieć do kogo wrócić :o widocznie to wyrachowana kobieta skoro miłość wycenia na pieniądze :o radze poszukać kogoś innego wartego Twego uczucia a ją posłać w diabły bo ona może dorastać kilka/naście lat :o Ty będziesz czekać na nią a ona bedzie się świetnie bawic z innymi rabiąc Ci ciagle głupia nadzieję :o

Gość chamek
Ale ona zdaje sobie sprawe, ze to co robi jest chore, ze jest glupia - sama mi to mowila. Jest z chlopakiem, a caly czas ja jestemw jej sercu. A ten chlopak jest podobno tak w niej zakochany i o niczym nie wie, ze ona tak do mnie... Chociaz go nie lubie, wspolczuje mu, nie chcialbym byc na jego miejscu. Jak ona moze oszukiwac mnie, jego, a przede wszystkim SIEBIE?

Gość R2RO
Stary i Ty jeszcze po czyms takim chcialbys z nia byc? Toz to frajerstwo do kwadratu. Ja moja eks kopnalem w dupe po tym jak mnie zdradzila z jakims "kolega" ze studiow, a potem chciała do mnie wracać.

Gość chamek
Wiesz, tutaj nie bylo zdrady... Bylismy juz oddzilenie kiedy zaczela byc z tamtym.. Ale ten sms mnie zabil na miejscu...

Oszukuje przede wszystkim Ciebie. Spójrz na to z tej strony. Prawdą jest, że gdyby kochała Ciebie nie byłaby z kimś innym. To dziwne, że tego nie pojmujesz i starasz się oszukać samego siebie. Naiwność czy masochizm ? :D

Gość hmmmmmmmmmmmm
widać ona sama nie wie czego chce......coś czuje że najlepiej odpowiadałby jej układ aby mieć was dwóch. rozstaliście się, poznała kogoś a teraz sama nie wie co dla niej nalepsze...ach nie ma nic gorszego jak takie chorągiewki na wietrze

Gość chamek
Mam nadzieje, ze juz nic nie bedzie pisala, po tym co jej odpisalem. Nie bylo ostro, po prostu stanowczoc napisalem co o tym sadze, pozegnalem sie i dalej to juz jej sprawa.

Maanam , a co to za intuicja, kiedy ktoś kogoś nie chce, a ta osoba bawi się jego kosztem. Trochę to pokrętne :D