Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co poradzicie

WIERZYC MU?

Polecane posty

Gość co poradzicie

wczoraj napisalam do swojego faceta ktory wyjechal do pracy za granice, napisalam mu zwyklego smska o godzinie 21, bo do tego czasu on nic nie napisal. Czekam i czekam na odp a on nic! zrobilo mi sie smutno, bo do tego doszly jeszcze inne problemy i napisalam mu znow"dlaczego nic nie piszesz? o co chodzi" on odpisal dopiero o 2 w nocy, ze byl na meczu zaraz po pracy i jak przyjechal to od razu poszedl spac, a teraz sie przebudzil... wierzyc mu?

Gość NIE NIE NIE
NIE

Gość idea
nie..bawił się jak każdy inny "samotny biedny Polak na obczyźnie" w night clubie

Gość niestety...
raczej mu nie wierz....facet wymysli wszystko byleby "zamknac" kobiecie usta:(

Gość co poradzicie
w night clubie??? no wlasnie nie wierze mu, sciemnil mnie i tyle:( tylko po co???

Gość co poradzicie
po co dzwoni, pisal o tej jego milosci i uczuciu do mnie, po co snul plany o rodzinie i dziecku?

Gość pomnick
a skad to mozna wiedziec czy mu wierzyc czy nie? zarowno takie sytuacje sie zdarzaja, ze facet wieczorem zasnie jak kamien i nie slyszy esemesow jak i takie ze nie slyszy bo nie chce bo jest zajety czyms innym

Gość co poradzicie
on napisal ze po prostu telefonu nie sprawdzil... ale jakos nie moge w to uwierzyc bo ja ciagle zerkam na tel bo wiem ze on napisze!

Gość niestety...
bo niektorzy faceci sa emocjonalnymi sadystami...chce sie tam zabawic a jak mu cos nie wyjdzie chce miec pewnosc ze moze spokojnie wrocic do ciebie...ja mialam podobna sytuacje tyle ze to ja bylam za granica a on w polsce...jak wrocilam okazalo sie ze spal z polowa miasta a mielismy ze soba od razu po moim powrocie zamieszkac...co wiecej do tej pory sie do mnie nie odezwal o zdradzie dowiedzialam sie przez przypadek jak zobaczylam go 7 dni po moim powrocie w ramionach innej:)

nie wrzucajcie wszystkich facetów do jednego worka!!! Może naprawde był na meczu, przecież nie może tylko siedzieć w domu i wysyłać smsy do kochanej dziewczyny. Jeśli to była pierwsza taka sytuacja to się nie przejmuj, ale jeśli będzie się to powtarzać to bądź czujna.

Gość mikrutka ania
a gdzie wyjechał twój facet?

Gość pomnick
ale dlaczego zakladasz ten zly scenariusz? ja nieraz wyjezdzalam a moj facet zostawal w domu i odwrotnie, on pracowal w innym miejscie w ciagu tygodnia a wracal na weekendy, i pare razy zdarzylo sie ze mi od razu nie odpowiedzial ale nie mialo to zwiazku ze zdrada nie daj sobie wkrecic takich obaw ale... nastepnym razem nie pisz esemesa tylko zadzwon i wsluchaj sie uwaznie w odglosy w tle

Gość co poradzicie
no wlasnie do tej pory pisal kilkanascie razy na dzien! moze chcial dac mi nauczke, bo 2 dni temu napisalam mu, ze nie wiem jak bedzie po jego powrocie...

Gość co poradzicie
siedzi w londynie

Gość pomnick
to tez mozliwe

Oj uwierz mi ,ze facet to SWINIA!Poprostu juz tak jest.Nie zmienisz tego. Ja pracuje w klubie nocnym jako tancerka go go i wiem jacy niby normalni ,niepozorni,szanowani i oczywiscie idioci z kasa tam przychodza.

Gość co poradzicie
watpie zeby na dziwki poszedl, to nie w jego stylu, juz predzej uwierzylabym ze tam sie kims zafascynowal:O

Gość mikrutka ania
nie udręczaj się pesymistycznymi myslami,to nic nie pomoże, a ty do głowy dostaniesz

Gość ciekawska Ania
wierzyć,utrzymuj dalej z nim kontakt Ale,nie rezygnuj tu z przyjemności miałm podobnie pisał był oki ale nagle coraz rzadziej aż wcale

więcej zaufania do partnera a nie od razu podejrzewać o najgorsze A FECECI nie przywiązują wagi to takich rzeczy jak smsy do dziewczyny to tylko MY takie troche \"głupie\" i wysyłamy wiadomości 100 na dzień - wiem troszeczkę przesadziłam :)

Gość ojj nieprawdaP
moj mi co chwila wysyla smsy i dzwoni:PP czesciej niz ja;)

Gość mikrutka ania
a jak bedziesz myślałam ze " kazdy facet to świnia " to po co w ogłole związek zakładać.

Gość co poradzicie
chyba rzeczywiscie przesadzam:O a jakis tydzien temu kiedy ja nie pisalam 1 dzien to sam zapytal co sie stalo ze umilklam.... zobacze czy dzis cos napisze, jesli napisze to jest ok, a jak nie to "cos" sie stalo...

Gość co poradzicie
nie mysle ze kazdy facet jest swinia, oni po prostu sa inni, nie analizuja wszystkiego tak jak ja:O

no i nareszcie jakieś inne nastawienie do sprawy :) Super tak trzymaj i głowa do góry na pewno jest i będzie wszystko ok. Pozdrawiam :)

Gość co poradzicie
kaisa dzieki:)

Gość hmmmmmmmmmmmm
omg prawda jest taka że psychika męska i żeńska całkowicie się od siebie różnią. my kobiety nastawione jesteśmy na romatyzm, na prawienie czułych słówek i komplementów, zdolne jesteśmy do poświęceń i wyrzeczeń.....i tego samego oczekujemy od naszych facetów. niestety oni tacy nie są, ty możesz słac tysiące smsów, facet uważa że wysle jednego i jest oki, oni nie mają po prostu takiej potrzeby aby wiecznie wisieć na nas jak bluszcz. ale nie my kobiety wciąż jęczymy, wciaż jatrzymy i rozgrzebujemy, rozpamiętujemy....trzeba po prostu nauczyć się żyć z tym że mężczyzna myśli całkiem odmiennie niż my kobiety, i trzeba to zaakceptować i ułożyć sobie odpowiednio zycie albo zostać wiecznie udręczoną kobietą z poczuciem niezrozumienia.

Gość co poradzicie
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm-----> czyli jak sie powinnam zachowac wg Ciebie????

Gość hmmmmmmmmmmmm
może po prostu zajmij się czymś ciekawym i nie zerkaj wciąż na telefon :) zapewne masz mase ciekawych rzeczy do zrobienia. a przy nastepnej waszej rozmowie zapytaj jak mu tam czas leci, czy wszystko dobrze, czy zdowy, powiedz że czekasz, tęsknisz i że do nastepnego usłyszenia. zauważyłam jedną rzecz, że im bardziej jesteśmy troskliwe i się narzucamy wręcz coś wymuszając na facetach tym bardziej się od nas oddalają.

Gość idea
poleć do niego..jak cię nie odbierze z lotniska to znaczy że kogoś puka na boku