Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzoo wazne

glaczego na forun na onecie nie można uzywac wulgaryzmów? ktoś wie?

Polecane posty

Gość bardzoo wazne

http://forum.o2.pl/ przecież tam panuje takie niewypowiedziane chamstwo ,ze to słowo,kkk czy h... naprawde niczego nie zmieni!!!!! a już ten regulamin ,zmiech na sali czy ktoś wie jak można się skontaktować z redakcją,dwa razy się pytałam,ale migiem mi wykasowali pytanie :O za to kawaly !!! o gornikach w halembie są jak najbardziej okej i nikt tego nie rusza

Gość bardzoo wazne
czy ktoś wie jak mozna się skontaktować z szefem tego bajzlu?

nie wiem, lepiej zostan juz tutaj, tam nie ma czego szukac, może wiekszosc to nawet topiki moderii :O topiki o gornikach, masz racje proste, bulwersujące i zenujące :O wstyd to czytac!

Gość bardzoo wazne
sweet --ale ja chciałam tylko zadać pytanie moderatorowi czy komuś tam,czym się kierują przy wyborze tematów ,ktore mogą zostać uwierz,dwa razy pytałam,z kim moge sie skontaktować i w ciągu 5 sek nastapiła kasacja!! ale dowcipy i glupie wpisy podszywaczy sa najbardziej na miejscu boli mnie to

Gość bardzoo wazne
dzięki

Gość bardzoo wazne
naskrobałam tak--ale po co?? phi,rece opadają Witam pana chciałabym się dowiedziec czym kierują sie moderatorzy przy wyborze tematów ,ktore mogą zostać na forum ,drugie pytanie brzmi,dlaczego nie mozna na forum używac słów niecenzuralnych? czyżby Pan uważał,ze słowo kurwa,huj itp zanizy poziom?? ze jeszcze można??oj bardzo wątpie, do czego zmierzam,uwazam,zw forum jest tak chamskie a tematy na nim poruszanie uwłaczają zwykłej ludzkiej godności,może Pan ma inne zdanie i np dowcipy ze zmarlych górników Pana i moderatorów śmieszą??!! Oczywiście ,wolność słowa i takie tam...ale troszeczkę ,odrobinkę kultury wypadałoby wprowadzić !

Gość forum o2 to NIE onet

Gość bardzoo wazne
no ja wysłałam to do Brańskiego,kurde źle?

Gość bardzoo wazne
pomocna dłoń-napisałam ,bo napisałam,ale czy ktoś to przeczyta,w to już b.watpie zresztą chyba wisdzą co sie tam dzieje,piszą albo ociężali umysłowo albo plujący jademalbo ...moderatorzy,jak pytam o kontakt to znika migiem a jak jest temat''sram do gardla'' to jakoś nie znika

Gość forum o2 to NIE onet
jeb--->forum o2 to o2.Autorce topiku coś się pomylilo,że o2 to skrót od onet.Dlatego źle napisąl w tytule topiku:-oOnet to onet a o2 to o2!!!

Gość bardzoo wazne
oni muszą mieć z tego ogromną kase i tyle,a ze takim kosztem,trudno stracić kogoś bliskiego to jest taki ból niewyobrazalny,jeden chłopak miał 21 lat,a ci gówniarze co?? kawały sobie wymyślają,żonomi i ich dzieciom bluzgają, i na to wszystko jest zgoda z góry

Gość do powyższego postu
śmiać się czy płakać z tego żalosnego podszywu:-o

jesli o mnie pytasz , to w zadnym wypadku , ale bylem tam po ataku mietowego chlopczyka i widzialem jakie tematy mu kasuja

Gość bardzoo wazne
a ja już nie reaguję te teksty podszywaczy są już powtarzalne i nudne,po prostu omijam je wzrokiem wyobrazam sobie jak jeden gowniarz z drugim o posturze pożal się boże,napisze ''bardzo smieszny tekst' i sam się ze z niego cieszy i chichra ,ubawiony własną głupotą cóż albo z tego wyrosna albo zostana upośledzeni ,tacy tez muszą byą :O

Gość fajnie że moderatorzy
zadzialali na tym topiku i skasowali te żalosne teksty tego żalosnego podszywacza.Przynajmnie tu na Kafeterii modertorzy są ok i kasują to co trzeba!

Gość kotkakaka
Ale ja zawsze używam wulgaryzmów, kiedy chcę, nie widzę problemu.