Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala...MI

MIŁOŚĆ W MIEJSCU PRACY

Polecane posty

Gość mala...MI

Czy miejsce pracy może okazać się idealnym miejscem na odnalezienie miłości? A może należy postępować według pewnych zasad i "nie maczać pióra w biurowym kałamarzu"? Czekam na Wasze historie i opinie. Pozdrawiam.

Gość nie moge....
nie maczać pióra w biurowym kałamarzu jakie głupie powiedzenie

Gość mala...MI
Pewnie, że głupie! Jest to jedynie potoczne, ogólnie znane określanie podejścia do związków w środowisku pracy.

Gość Czwarta suita angielska
Wychodząc, mała mi, z powszechnie przyjętej opinii, że milość jest ślepa, środowisko pracy jest dobre, jak każde inne. Ostatecznie, dlaczego by nie popaśc w uczucie do koleżanki z biura, bądź kolegi z urzędu?

NAdto sądzę, że zwlasza w urzędach, z racji solidności i wielkości urzedniczych biurek a także nadmiaru wolnego czasu, uprawa miłości znajduje szczególnie dogodne warunki rozwoju.

No i co? Temat nie wart zainteresowania?

Gość warte warte
kobietki często prowokują, taka sekretarka siada sieda obok mnie i spódniczka jej podjeżdźa do góry odsłaniając kawałek zgrabnego uda, zawsze staram się zachować spokój, ale kilka razy nie wyszło... uf raz nas prawie szef nakrył, ale co będę się rozpisywał... miłość w pracy nie, sex jak najbardziej :D