Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_wiktoria_

temperatura we wczesnej ciąży

Polecane posty

Czy temperatura we wczesnej ciązy zawsze jest podwyższona . ok.37 st.? Czy zawsze tak jest ? Czy zdarzały sie przypdki że pomimo tego ,że temperatura była poniżej 37 st.( np. 36.8 ) a kobieta była we wczesnej ciązy?

Gość niki..
prawdopodobnie jestem w ciazy:0 i temp. w pochwie mam 3 7 a pod pacha mam normalna 36:) i tez nie wiem co jest grane:(

Gość a nie prościej
zrobić test ciążowy niż domniemywać na podstawie temperatury ?

Gość eliza22
od dwóch dni wiem że jestem w ciąży i temperatura pod pachą przekracza 37 niezależnie o jakiej porze ją mierze, dodam że w pierwszej ciąży też tak miałam

Gość alaaaaa
ja mierzylam w pochwie i mialam 37,3-nigdy takiej wysokiej wczesniej nie mialam pod pacha mialam normalna czyli 36,5

Dziewczyny! Na litosc boska! Podstawowej temperatury ciala nie mierzy sie pod pacha! A juz na pewno nie o dowolnej porze dnia, tylko wczesnie rano- do 8:00- przed wstaniem z lozka! To jest naturlane, ze w drugiej fazie cyklu temperatura wzrasta i w ciagu dnia dochodzi do 37 i wiecej- i to wcale nie wskazuje na ciaze! Temperatura w ciazy- mierzona przed wstaniem z lozka (!)- jest podwyzszona, ale nie musi przekraczac 37 st. Moze to byc np. 36,8- wazne, zeby ta temperatura utrzymywala sie dluzej niz 16 dni i zeby byla wyraznie wyzsza od pierwszofazowej (z przed owulacji).

Gość agus555
hej dziewczyny czy któraś z was zna lek o nazwie duphaston?

Z tego co wiem, to jest to progesteron- lek ten bierze sie na podtrzymanie ciazy (zwiekszenie endometrium).