Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crayz_paris

KOLOROWE SOCZEWKI KONTAKTOWE !!!!

Polecane posty

Gość crayz_paris

czy ktos moglby mi polecic jakies dobre soczewki kolorowe a dokladnie zielone dla ciemnych oczu?? ja obecnie uzywam freshlook w kolorze true sapphire i sa po prostu swietne! wszyscy sie zachwycaja moim kolorem oczu=)) i teraz chcialam wzprobowac jakies zielone lub tez inne dla brazowzch oczu ktore by ladnie wzgladaly. jesli macie jakies doswiadczenie to piszcie....

Gość odradzam soczewki
kontaktoer brz wzgledu na estetyke czy tez wade wzroku.Oe strasznie niszczą wzrok, obcierają tkankę oka, trawią go i płyn do soczewek jest bardzo chemiczny.Efekt po kilku latach sie ujawnia.

Ja soczewki noszę piąty rok i jak przestaję nawet na parę miesięcy (w czasie wakacji, urlopu, potem jak wracam do pracy to też często korzystam przy komputerze z okularów zamiast soczewek), to nie odczuwam żadnej różnicy, może poza tym, że mam nieprzyjemne uczucie \"odcinania\" się w miejscu gdzie kończy się szkło okularów a linii powietrza. Swoje stopy widzę zamazane gdy patrzę na nie z góry. Zapytaj o soczewki Ciba Vision - dwa razy miałam chyba takie kolorowe i naprawdę dobrze się sprawdzały : )