Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahah

najbrzydsza kobieta świata

Polecane posty

Gość na kafeterii jest takich
kilkadziesiąt

Gość hahah
to wlaściwie ja ale ...ciiiiiiii :-p

Gość Marei
wszystkie takie jesteśmy :classic_cool:

Gość ten pan
z tylu jest fajniejszy:):P

Słuchajcie, każdy ma taki wygląd jaki mu Pan Bóg dał. Nie jest niczyją winą że wygląda tak a nie inaczej (poza pewnymi względami, gdy ktoś nie dba o siebie lub sam się oszpeci). To zastanówcie się wszystcy którzy tą osobę krytykujecie a zwłaszcza jankesa jaka jest twoja zasługa że może jesteś ładny/a i jak byście się czuli gdyby z Was ktoś się naśmiewał???Żal mi was!!!

Gość ten lysy nie lepszy

Gość TYPOWE POLKI

Gość do haha
Pokaż nam swoje zdjęcie zobaczymy czy nie jestes większym ogrem od tych ludzi..

Gość zainteresowanyyy
zalosni jestescie w ten sposob leczycie swoje kompleksy, bo glupoty to juz raczej nie wyleczycie

tygrysek ......> ja nie z takich nigdy nie wysmiewam się z ludzi (a napewno nie z ich fizjonomii) walnełam bez myslenia sorki jeśli czujesz sie aż tak bardzo urażona,

u nas w USA mogłaby skorzystać z wielu poradni i klinik zajmujących się operacjami plastycznymi

Gość łłłoooo ciuup
ale te drugie foto to na 100% obrobka komputerowa

Ten facet z tyłu jest przystojny. Gdyby nie przygryzał wargi, niejedna by to zauważyła. Ta kobieta mruży oczy, poza tym ma pełne usta jedzenia. Sami weźcie jedzenie do ust, a potem zróbcie sobie fotkę. Watpię, by ktoś z Was wygladał wtedy lepiej. Druga fotka jest przerobiona w photoshop-ie (moze poza buzią nastolatka, który wygląda normalnie na swój wiek). Widac przeróbke na kilometr........

taaa specjalistka od photoshopa się znalazła ;P Zrób taką przeróbkę jakiejść fotki to pogadamy

Gość szczerze życzę
tym wyśmiewającym się żeby zawsze byli piękni i atrakcyjni i nigdy nie stali się tymi wyśmiewanymi. Przypuszczam że odkrycie jak to cholernie BOLI byłoby dla tak słabych umysłów nie do zniesienia.

TC/IP - moze w jakimś innym programie do obróbki fotograficznej, ale przeróbkę widać, skoro ty tego nie widzisz, to chyba czas na okulary.....

no nie wiem gdzie Ci widać przeróbkę? ;) jest ewentualnie świetnie zrobiona, ale nie możesz wykluczyć, że ta dziewczyna rzeczywiście nie ma tak zdeformowanej twarzy bo ma np jakiś defekt od urodzenia, szczególnie, że NIE MA NAJMNIEJSZEGO ŚLADU PRZERÓBKI. Wskaż mi chociaż jeden, bo aż jestem ciakawa skąd te wnioski

Wystarczy przyjrzeć się dołowi twarzy. Światłocień jest źle rozłożony - zważywszy na równomiernie rozłożone jaśniejsze ślady w kącikach od ust do brody (tzw. załamania policzków od uśmiechu). Są zbyt jasne względem całości twarzy, a błyszcząca twarz nie daje tak równomiernych efektów, zwłaszcza, gdy siedzi się w miejscy, w którym światło nie jest centralnie nad głową ani nie pada bezpośrednio na twarz (co można zauważyć po odblasku wisiorka). Coś jeszcze????

Gość znawcy od 7 boleści

Nie jestem znawcą, ale każdy, kto ma odrobinę spostrzegawczości - zauważy przeróbkę. No ale nie każdy musi być spostrzegawczy ;-)

Gość TPC/IP
no tak się składa, że jestem grafikiem komputerowym ;D I znam tego typu zdjęcia od strony technicznej. I powiem Ci tak, to co piszesz to wierutna bzdura, zrób sobie fotkę aparatem cyfrowym i poobserwuj jak czasem dziwnie moża być wybarwiona skóra chociażby w miejscach gdzie jest pudel lub gdzie go nie ma, na partiach gdzie skóra się świeci i tam gdzie nie ma ani grama tłuszczu. JEDYNYM co budzi moje pewne podejrzenia są oczy, które sprawiają wrażenie rozciągniętych. TYLKO i WYŁĄCZNIE oczy, o nich nie wspomniałaś, więc żadna z Ciebie spacjalistka.