Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania89

Stracę dziewictwo u ginekologa w poniedziałek idę na wyłyżeczkowanie szyjki

Polecane posty

Gość Ania89

macicy spowodu polipu.Wolałabym konwencjonalnie

Gość Masz cały weakend

Gość misiokisio
No nie no! Co powie lekarz! Będzie miał przecież niezły problem :D A na poważnie - nie przejmuj się, bo potem tego problemu NIE BĘDZIE, tylko będziesz mogła się skupić na samym pierwszym stosunku, nie obarczonym mitem bólu i problemu.

Gość mucias gracias
Będziesz musiała się położyć na fotelu ginekologicznym, rozewrzeć nóżki na maksa, a lekarz założy lateksową rękawiczkę i powie "no maleńka rozluźnij się, bo przyszedł czas na twoją błonkę...

Gość nie wiem czy tak będzie
zalezy jak wygląda ten zabieg i twoja błona:) Bo ja miałam robione nawet usg przez pochwę z powodu podejrzenia ZPJ i mimo okropnych przeżyć w trakcie badania:o dziewictwa nie straciłam... Ale lekarze czasami sa okrutni. Po tym badaniu nie straciłam dziewictwa do tej pory, chociaz mam juz 22 lata:o

Gość co do rzekomego mitu bólu
to chcę zwrócić uwagę, że to nie mit. wszystko jest kwestią uwarunkowań indywidualnych. mnie pierwszy raz bolał jak cholera.

Gość mi ginekolog powiedział
no maleńka zdjąć majteczki i na fotelik

Gość do 22 letniej dziewicy
A ilu facetów (ginekologów) wsadzało Ci paluchy

Gość Nie rozmawiać tylko poszukać

Gość Poproś o zaświadczenie ...
... od ginekologa, że skutkiem tego zabiegu było przerwanie błony dziewiczej. Inaczej żaden porządny chłopak Cię nie zechce i będzie uważał za używaną dziwkę. Zaświadczenie powinno zawierać podpis lekarza i datę wykonania zabiegu! Potem będziesz je mogła pokazać przyszłemu chłopakowi, co by nie myślał, że mu się dziewczyna zeszmaciła.

Gość dress
Niestety nikt ci nie współczuje, że idziesz na nieprzyjemny zabieg, który w zasadzie niczym nie różni się od usuwania ciąży, ale chyba dadzą ci jakąś narkozę.

Gość Jackie
A ja myslalem ze dziewictwo traci sie w wyniku stosunku seksualnego, a nie przerwania błony dziewiczej... zaswiadczenia/certyfikaty, ze blone przerwano podaczas zabiegu - swiat stoi na glowie :|

Gość gość
Temat nieaktualny, ale tak na logikę to dziewczyna przed takim zabiegiem będąca dziewicą, to powinna sama się tej błony dziewiczej pozbawić. Inaczej to totalnie idiotyczne podczas zabiegu.

Gość gość
Często od tamponow dochodzi do stanów zapalnych i różnych schorzeń! !!!

Gość gość
Nie wiem ale często są sytuacje gdzie można żyć z polipami nawet jajników. Koleżanka zmniejszyła ziołami i zmianą diety. Liczy że całkowicie zlikwiduje a zabieg jakikolwiek to OSTATECZNOSC! Po każdym zabiegu mogą być groźne komplikacje zdrowotne nawet podczas badania krocza dochodzi do zakażeń co dopiero zabieg. Koleżanka leczył a u O.Bonifratow lecz to nie inwazyjne leczenie lecz dość długie picie ziół i innych specyfików!

Gość gość
gość dziś i gość dziś to ta sama osoba. Przestań idioto spamować. Wynocha z tego forum.