Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pudziankaa

portret dziecka - jakie kolorki pasują??

Polecane posty

Gość pudziankaa

mam okazję zrobic darmowo portrecik córci u fotografa.Skorzystam więc,bo to z pewnością mióła pamiątka... jednak nie wiem, w co mam ubrac córeczkę,żeby zdjęcie wyszło śliczne?? ona ma jaśniutką cerkę, duże niebieskie oczka i bląd loczki - jaki kolorek bluzeczki pasuje?? wiem,że problem mam błachy,ale to chyba dobrze,że o nic poważniejszego nie muszę sie martwi..poza tym zawsze fotografie stanowiły dla mnie cenne pamiątki,dlatego zależy mi na tym,jak wyjdzie ta! pozdrawiam

Gość pudziankaa
?? nikt nie ma pomysłu?

Gość
\"zawsze fotografie stanowiły dla mnie cenne pamiątki,\" i tak trzymaj !!!!!!! dzieci zawsze ładnie wychodza na fotach wez kilka ubranek na zmiane udanej sesji zycze pa

Gość
Ubierz ją w żywe kolory, żeby portrecik nie wyszedło mdło:) a i unikaj różowego, czy niebieskiego:) pzdr

Jesli masz ochote to wez jakas ladna i kolorowa maskotke bardzo fajnie wygladaja zdjecia dzieci z jakims duzym pluszakiem Jesli chodzi o ubranko to najlepsze sa zywe kolorki bo fajnie wygladaja na zdjeciu Nie zapomnij dobrac sobie jakies ladne tlo a moze najpierw ogladnij tla i dopiero wtedy dobierz ubranko Zycze slicznych zdjec:-)

Gość
Tło jest tylko tłem -wiem o czym pisze! nie jest ono tak istotne zresztą ...zdaj sie na fachowosc fotografa.. wez kilka ciuszków na zmiane pluszak---swietny pomysł bo nie kazde studio ma zabawki wsród rekwizytów