Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie

gdyby Waszej zonie/ mezowi...

Polecane posty

Gość zastanawiam sie

Zastanawiam sie nad pewna sytuacja.. Moze najpierw do kogo kieruje swoje pytanie.. Do Zon/ mezow calkowiecie oddanych swoim wspolmalzonkom.. kochajacych do bolu... nigdy nie myslacych o zdradzie.. ani o innych kobietach/mezczyznach.. gdyby waszej zonie/mezowi stalo sie cos strasznego.. np gdyby cale cialo zostalo poparzone... i gdyby 2ga polownka wygladala do konca zycia tragicznie.. byla oszpecona.. czy cos by sie zmienilo? czy chcielibyscie dalej z zona/mezem uprawiac sex? czy wspolmalzonek/ka podniecalby was tak smao? czy szukalibyscie innej/innego??

pewnie by się wszystko zmieniło ale zostałabym z mężem przecież za niego nie wyszłam dlatego że jest dlam nie przystojny tylko dlatego że jest jedyny mam wątpliwości tylko czy on by chał być ze mną na pewno by bylo ciężko a podczas sexu i tak zamykam oczy, albo patrze byle gdzie - nie na jego ciało (prawie ciągle) :D

Gość zastanawiam sie
ok - z kobietami jest inaczej.. ale faceci to wzrokowcy... moj maz mimo ze wiem ze nie pomyslal przez wszystkie alta o innej kobiecie.. to jak sie bzykamy to caly czas na mnie patrzy.. musi mnie macac i najlepiej jak wszystko widzi.. zastanawiam sie co by bylo gdybym ulegla jakiemus wypadkowi^ .. a moje ialo wygladaloby jakbym wykapala sie w kwasie solnym..(chociaz nigdy nie widzialam nikogo po kapieli w kwasie) podkreslam ze pytanie jest do malzenstw naprawde kochajacych sie i nie zdradzajacych w sposob ani fizyczny ani zaden inny..

wielu mężów nie może znieść nawet żon po ujęciu piersi. A ty mówisz o wielkopłaszczyznowym oszpeceniu! Niestety, chłop istota \"delikatna\" ...dla siebie. I nie lubi rzeczy nieprzyjemnych. Tylko niewielu mężczyzn decyduje się na dalsze życie z oszpeconą żoną. Raczej decydują sie na \"nowszy model\"

Gość Wiesz co tobie ...
powiem - przestań gdybac i nie wywołuj wilka z lasu, nie masz wiekszych zmartwień ? To się ciesz. PS Moim zdaniem liczy się tylko to co kto ma w sercu i w głowie. Nie wiem czy ogladałaś program, w którym wypowiadał się m. in. mąż Krystyny Kofty (wiesz, że ona miała raka piersi i jest po operacji) i pięknie powiedział, ... czy to, że jego żona ma odcięta jedną pierś, to znaczy, że przestała dla niego być kobietą, jego zoną, czy to znaczy, że z ta chwila jest dla niego mniej kobieca, bo jeżeli uczucia ograniczaja się do tej jednej piersi to o czym my mówimy ... Jak widzisz są mężczyźni, ktorzy potrafią kochać, kochają i są kochani :-D, czego tobie zyczę i mam nadzieję, że ten twój wybrany będzie wlaśnie takim meżczyzna z krwi i kosci, pozdrawiam :-D

Moim zdaniem liczy się tylko to co kto ma w sercu i w głowie. moje ulubione zdanie :)