Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Libbs

kto się dołączy???

Polecane posty

Gość Libbs

Od dzisiaj przestaje się przejmować tym na co nie mam wpływu. Chcę znowu cieszyć się życiem. Akceptować siebie. Odzyskać wiarę w siebie i pewność. Dbać o siebie. I ciągle się uśmiechać. Odkryć sekret piękna, który jak widzę pozostałe kobiety już odkryły. Poprostu cieszyć się życiem (jest takie krótkie) i żyć w zgodzie z samą sobą. Dziewczyny! Kto jest ze mną? I kto zaczyna ze mną plan kompletnej odmiany? W końcu razem łatwiej :) Koniec z szarymi myszkami! MUSIMY SIĘ WSPIERAĆ :D

Gość szara myszkaaa
Też jestem szarą myszką, myszką która niestety nie akceptuje siebie :(.

Gość Libbs
szara myszkaaa ---> widzę, ze mamy coś wspólnego. Więc musimy spróbowac się zaakceptować. Wtedy jest podobno łatwiej. Ja zawsze jestem w cieniu, taka cichutka. To co? Opracowywujemy plan działania? :)

Gość szara myszkaaa
Możemy spróbować coś zdziałać, może się uda wprowadzić jakieś zmiany.. To od czego zaczynamy? :)

Gość Libbs
szara myszkaaa ---> Hmmm a co byś chciała zmienić? Ja następujące rzeczy: Chciałabym: akceptować siebie ( to przede wszystkim) bardziej o siebie dbać więcej się uśmiechać trochę schudnąć nie byc taka leniwa uprawiać jakiś sport nie przejmować się tak bardzo i denerwować być dla siebie milsza Pewnie jest tego więcej ale to tak na początek :D

Gość Libbs
Ojjj najchętniej cały wygląd bym wymieniła. Poprostu kompletnie nic nie akceptuje niestety :( a Ty?

a Ja: - zaakceptować siebie - przestać się przejmować czyimiś spojrzeniami - przestać porównywać się do innych i uważać, że każda dziewczyna jest lepsza ode mnie - mieć swoje zdanie i umieć powiedzieć \"nie\" - schudnąć, po przytyłam ostatnio aż 7 kg :( - zacząć ćwiczyć chociaż po 30 min dziennie - zakochać się :) - myśleć pozytywnie To też tak na początek ...

ja tez takk bym chciała...przestać się martwić wszystkim dookoła..powiedzieć sobie w pewnych sytuacjach\"no i co z tego??\" uśmiechać się..znależć jakiś swns i cel w życiu...a to nie takie łatwe:(

Gość Libbs
tyśka ---> ajjj no własnie :( tez to zauważyłam. To nie takie łatwe...

Gość ajkabajka
tez o tym myslalam...